Σασμός Spoiler: Η αποκάλυψη της Στέλλας για τον Αστέρη φέρνει πραγματικό χάος

Σασμός Spoiler: Η αποκάλυψη της Στέλλας για τον Αστέρη φέρνει πραγματικό χάος
Σασμός alpha tv

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός». Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε.

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Στα επόμενα επεισόδια, η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο Μαθιός της κρατά μυστικά και σκέφτεται να φύγει, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Την ίδια ώρα, μια αποκάλυψη της Στέλλας για τον Αστέρη κάνει τον Σταύρο να χάσει τελείως τον έλεγχο.

Σασμός – Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου

Ο Παύλος στο νοσοκομείο συγκρούεται με τον Δημήτρη για την Αιμιλία ενώ ο Ευθύμης βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φίλους του. Ο Σταύρος αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί ζητά τη βοήθεια της Στέλλας.

Η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο Μαθιός της κρατά μυστικά και σκέφτεται να φύγει, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Σασμός – Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου

Ένα στραβοπάτημα φέρνει τη Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου, ενώ ο Μανόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λευτέρη για τον Πάνο.

Η αποκάλυψη της Στέλλας για τον Αστέρη κάνει τον Σταύρο να χάσει τελείως τον έλεγχο, ενώ Αργυρώ και Μαρίνα αγωνιούν για το μέλλον του παιδιού της.

Ο Δημήτρης ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει, ενώ ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει την παγίδα στον Φαρμάκη. Καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο, ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει τη Βασιλική που για πρώτη φορά ζητά… Σασμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα