Σοφία Αλιμπέρτη – Θανάσης Πάτρας: Συγκινητική συνάντηση στο πλατό μετά από 17 χρόνια

Σοφία Αλιμπέρτη – Θανάσης Πάτρας: Συγκινητική συνάντηση στο πλατό μετά από 17 χρόνια

17 χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Θανάσης Πάτρας βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό, ως συνεργάτες στην εκπομπή "Αυτό μας έλειπε".

Μια συγκινητική συνάντηση είχε σήμερα στην εκπομπή “Ζήσε Αλλιώς” του ΑΝΤ1 η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία υποδέχτηκε στο πλατό τον Θανάση Πάτρα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή Αυτό μας έλειπε” του Alpha, για δύο χρόνια, την περίοδο 2004 – 2006, με την Σοφία Αλιμπέρτη να είναι η κεντρική παρουσιάστρια και ο Θανάσης Πάτρας συμπαρουσιαστής της. Στη συνέχεια, η Σοφία Αλιμπέρτη έφυγε, αναλαμβάνοντας την εκπομπή “Καλομελέτα κι έρχεται” στον ΑΝΤ1, με τον Θανάση Πάτρα, να παίρνει το “τιμόνι” της παρουσίασης.

Έτσι, η συνύπαρξή τους αυτή στο πλατό, 17 χρόνια μετά, προκάλεσε έντονα συναισθήματα χαράς και στους δύο.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί θα έρθει ένας φίλος μου. Όταν ξεκίνησα το “Αυτό μας έλειπε”, στην πρώτη εκπομπή πήγαμε σε ένα χωριό στους Πομάκους. Μου έδωσαν ένα μικρόφωνο και μου είπαν: “Κάνε συνέντευξη”. Μου κόπηκαν τα χέρια, τα πόδια, έτρεμα. Έλεγα: “Πώς το κάνουν αυτό;”. Και ήρθε ο Θανάσης και λέει: “Κάτσε να σου δείξω”. Μου χάρισε ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι είμαι σε καλά χέρια. Και όλα πήγαν καλά”, είπε η Σοφία Αλιμπέρτη προλογίζοντας την υποδοχή του πρώην συνεργάτη της.

“Σήμερα είμαι χαρούμενη που φιλοξενώ τον Θανάση Πάτρα”, ανέφερε, με τον ίδιο να μπαίνει στο πλατό και να την αγκαλιάζει σφιχτά.Χρόνια και ζαμάνια! Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τα χρόνια περνάνε πάρα πολύ ωραία. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και μου έλειψες. Σου εύχομαι καλή επιτυχία”, είπε ο ίδιος, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους είπαν για λίγο τα νέα τους.

Έπειτα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μοιράστηκε την εμπειρία του με ένα πρόβλημα στο γόνατο που τον ακινητοποίησε και τελικά τον ανάγκασε να κάνει χειρουργείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα