Survivor 3: Το 5-0 των Ελλήνων, οι καβγάδες των Τούρκων και οι νέοι παίκτες

Survivor 3: Το 5-0 των Ελλήνων, οι καβγάδες των Τούρκων και οι νέοι παίκτες

Οι Τούρκοι, ενώ φαίνονταν ενωμένοι, έχουν αρκετά προβλήματα. Οι Έλληνες σάρωσαν τα πάντα και σημείωσαν μια εντυπωσιακή νίκη με σκορ 5-0 κατά των Τούρκων.

Όπως λένε, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών!

Το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με την πρώτη μέρα. Η ομάδα των Τούρκων, ενώ αρχικά φαινόταν ενωμένη, τελικά έχει εντάσεις και πολλούς τσακωμούς. Οι Τούρκοι παίκτες φαίνεται πως έχουν πολλά προβλήματα, τα οποία ξεκίνησαν σιγά σιγά να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ο καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Hikmet Tugsuz και τη Melisa Emirbayer, με τον πρώτο να την κατηγορεί πως δεν συμπεριφέρεται σωστά και τη δεύτερη να λέει πως είναι εκμεταλλευτής και δεν ακούει τους υπόλοιπους. Προσβολές και κατηγορίες σε υψηλούς τόνους και με πολλή ένταση.

Από την άλλη πλευρά, ενώ στην αρχή η ελληνική ομάδα δεν τα πήγαινε τόσο καλά στα αγωνίσματα, ανέτρεψε τα δεδομένα. Στο επεισόδιο της Τετάρτης και στο αγώνισμα επάθλου, οι Έλληνες σάρωσαν τα πάντα και σημείωσαν μια εντυπωσιακή νίκη με σκορ 5-0 κατά των Τούρκων.

Ήταν ένα αγώνισμα γεμάτο ένταση και αδρεναλίνη, που ήταν απαραίτητη η συνεργασία, καθώς οι παίκτες αγωνίστηκαν σε ζευγάρια. Οι Έλληνες πανηγύρισαν έντονα για τη νίκη τους και χάρηκαν πολύ. Η ομάδα που έχασε, θα πάρει το 1/3 των προμηθειών αυτή την εβδομάδα.

Στο μεταξύ δύο νέοι παίκτες μπήκαν στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία, ένας στην ελληνική ομάδα και ένας στην τουρκική. Πρόκειται για τον Βασίλη Σίμο και τον Ερντέμ αντίστοιχα, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως σύντομα θα μπει άλλος ένας Έλληνας παίκτης στη θέση του τραυματισμένου Δημήτρη που γύρισε στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα