Survivor All Star: Αγώνας Ελλάδα – Τουρκία στα “ξαφνικά” – Η ανακοίνωση του Λιανού

Survivor All Star: Αγώνας Ελλάδα – Τουρκία στα “ξαφνικά” – Η ανακοίνωση του Λιανού
Γιώργος Λιανός ΣΚΑΙ

Με μία έκπληξη επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης (30/05) καθώς μεταξύ άλλων οι Έλληνες Survivors θα αναμετρηθούν με τους παίκτες από το τουρκικό ριάλιτι επιβίωσης.

Γεμάτο εκπλήξεις επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης (30/05) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αν η μεγάλη ανατροπή στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ήταν η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου για αποχώρηση, στο νέο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε μεταξύ άλλων ένα αγώνισμα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Στο Συμβούλιου του νησιού ο Γιώργος Λιανός επιφύλασσε μία έκπληξη στις δύο ομάδες του reality, καθώς όπως είπε, πέρα από τον πολύ σημαντικό δεύτερο αγώνα ασυλίας, οι παίκτες θα παίξουν και δεύτερο αγώνα, αυτή τη φορά έχοντας αντιπάλους τους παίκτες από το τουρκικό ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής, το συγκεκριμένο αγώνισμα θα έχει δύο σκέλη και όποια ομάδα επικρατήσει στο πρώτο σκέλος, στο δεύτερο θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει πλούσια δώρα. Παρουσιαστής θα είναι ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί.

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που ήρθαν σε δύσκολη θέση, και αναγκάστηκαν να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση της εβδομάδας στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Από την κάλπη, το όνομα που προέκυψε ήταν αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα