Survivor All Star: Η κλωτσιά του Τάκη “τίναξε στον αέρα” τον αγώνα – Απίστευτη ένταση στον στίβο μάχης

Survivor All Star: Η κλωτσιά του Τάκη “τίναξε στον αέρα” τον αγώνα – Απίστευτη ένταση στον στίβο μάχης
Survivor All Star glomex

Γεμάτο ένταση το νέο επεισόδιο του Survivor All Star που επέστρεψε το το βράδυ της Πέμπτης (01/06) στον ΣΚΑΪ. Η κίνηση του Τάκη Καραγκούνια που προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης (1/6), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονται τις τελευταίες ώρες σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, αφού οι δικοί τους άνθρωποι ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τους δουν από κοντά, χωρίς φυσικά να λείπει η ένταση, αφού η ομάδα που θα κερδίσει δύο αγώνες επικοινωνίας θα έχει την ευκαιρία να γευματίσει μαζί με τους δικούς της ανθρώπους.

Χωρίς να μπορούν να πιστέψουν ακόμα ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα βρίσκονται τόσο κοντά τους, οι παίκτες “λυγίζουν” ξανά μπροστά στην κάμερα και είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τους δουν ξανά.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ανέφερε πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή και ότι θα “ματώσουν” και θα “σπάσουν” ακόμα και τα πόδια τους για να καταφέρουν να νικήσουν.

Συγκεκριμένα, στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται: Ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η μαμά του Κωνσταντίνου Βασάλου, η κόρη του Τάκη Καραγκούνια, ο αδερφός της Στέλλας, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, οι μητέρες των Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Γιώργου Ασημακόπουλου, ο μπαμπάς της Μελίνας Μεταξά, ο αδερφός του Νίκου Μπάρτζη και ο πατέρας της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Η κλωτσιά του Καραγκούνια φέρνει το απόλυτο χάος

Μπλε και Κόκκινοι συναντήθηκαν στον στίβο μάχης με το βλέμμα μόνο στη νίκη, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι εντάσεις αλλά και οι ενστάσεις, με τον Τάκη Καραγκούνια να κατηγορεί τον Ηλία Μπόγδανο για αντιαθλητική συμπεριφορά στο run με τον Νίκο Μπάρτζη.

Η ένταση όμως δεν άργησε να κορυφωθεί λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Τάκης τραυματίστηκε σοβαρά κλωτσώντας με δύναμη έναν από τους κάδουν που χρησιμοποιούν οι παίκτες για να ξεπλένονται από τις λάσπες, επειδή έχασε τον αγώνα απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο αγώνας διεκόπη, ο Τάκης Καραγκούνιας βγήκε εκτός παιχνιδιού με εντολή γιατρού και επικράτησε το χάος, με τους Μπλε να κατηγορούν τον Τάκη πως το έκανε σκοπίμως ώστε να βγει από τον αγώνα και αρνούνται να παίξουν αν δεν επιβληθεί πέναλτι στους Κόκκινους.

Οι Διάσημοι αρνήθηκαν να συνεχίσουν καθώς ένιωσαν προσβεβλημένοι.

Ο ίδιος ο Τάκης έκανε λόγο για απερισκεψία πάνω στον θυμό και την έντασή του επειδή έχασε, κάτι που φυσικά βρήκε αντίθετους τους αντιπάλους του, οι οποίοι τόνισαν ότι ειδικά σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα δεν χωράνε τέτοια λάθη, αφού θα έπρεπε να σεβαστεί όλους τους παίκτες και την επιθυμία τους να δουν τους αγαπημένους τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα