Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Μετά από συνεχόμενες υποψηφιότητες, ο ζαχαροπλάστης είπε "αντίο" στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, συγκεντρώνοντας όμως ένα μεγάλο ποσό.

Παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί από το βράδυ της Πέμπτης ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος είδε το κοινό να τον ψηφίζει και να του δείχνει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ο παίκτης ήταν ένας εκ των τεσσάρων υποψηφίων, μαζί με Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Κόρομι και Αφροδίτη Σκαφίδα, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την αποχώρηση του ζαχαροπλάστη που έφυγε οριστικά από το παιχνίδι μετά τις συνεχείς υποψηφιότητές του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη πάντως ήρθε σε μία περίοδο που και ο ίδιος έδειχνε πως επιθυμούσε να αποχωρήσει όπως φάνηκε και από την πρόσφατη αντίδρασή του όταν έμαθε ότι θα είναι ξανά στον “τάκο”: “Έχω κουραστεί πια. Αφήνω την μπαντάνα εδώ, όπως είχε κάνει παλιά και η Ελευθερία. Είμαι μέλος της ομάδας αλλά άμα η ομάδα δεν με στηρίζει και δεν με πιστεύει, δεν χρειάζεται”

Survivor All Star: Η στιγμή αποχώρησης

Ο Κώστας Παπαδόπουλος θα επιστρέψει στην οικογένειά του, κάτι που όπως είπε τον χαροποιεί. Δεν θα επιστρέψει, όμως, με άδεια χέρια. Αντιθέτως θα έχει στις “τσέπες” του και ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο συγκέντρωσε μετά από ενάμιση και πλέον μήνα στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, ο ζαχαροπλάστης συγκέντρωσε 35.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα