Survivor All Star: Ο Βασάλος ψηφίστηκε και τραγουδούσε “Δεν θέλω τέτοιους φίλους” – Κλάματα και παράπονα για Μαριαλένα

Survivor All Star: Ο Βασάλος ψηφίστηκε και τραγουδούσε “Δεν θέλω τέτοιους φίλους” – Κλάματα και παράπονα για Μαριαλένα
Κωνσταντίνος Βασάλος glomex

Καθόλου με καλό μάτι δεν πήρε την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση ο Κωνσταντίνος Βασάλος, εκφράζοντας τα παράπονά τους από τους συμπαίκτες του και κυρίως από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου για αποχώρηση από το Survivor All Star και συγκεκριμένα η αρνητική ψήφος που δέχθηκε από τη φίλη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραμένει το φλέγον θέμα συζήτησης στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, με έναν νέο κύκλο συζητήσεων ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Κωνσταντίνο να συνεχίζεται στο επεισόδιο της Τετάρτης (07/06) χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Η έντονη αντιπαράθεση σχετικά με τη φιλία τους και τον λόγο που η Μαριαλένα ψήφισε τον Κωνσταντίνο συνεχίστηκε και στο αποψινό επεισόδιο, με τον παίκτη να φαίνεται πως έχει πάρει πολύ βαριά την αρνητική ψήφο που δέχθηκε, αφού η Μαριαλένα αποκάλυψε πως ο παίκτης είναι πολύ στεναχωρημένος, κάτι που φάνηκε και στην προσωπική του συνέντευξη, όταν άρχισε να τραγουδάει “δεν θέλω τέτοιους φίλους, φίλους που θέλουν να με βλέπουν να πονώ“.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα ποτέ από τη Μαριαλένα, με ψήφισε, με έβαλε στην ίδια ζυγαριά με τη Μελίνα. Εγώ φταίω γιατί είμαι συναισθηματικός, χθες έκλαψα τρεις φορές, πάνω σε μία έντονη κουβέντα με τη Μαριαλένα πιέστηκα και δάκρυσα. Δεν έχω κλάψει για άλλα πράγματα, έκλαψα που με πρόδωσε η φίλη μου. Με έβαλε στο ίδιο καζάνι με έναν άνθρωπο ο οποίος τόσους μήνες μας έχει ανακατώσει, έχει μεταφέρει πληροφορίες, μας έχει διαβάλλει, προσπάθησε να βγάλει μία εικόνα προς τα έξω η οποία δεν ισχύει… γι’ αυτό πιέστηκα και έκλαψα γιατί μπήκα στη θέση της, γιατί εγώ τον φίλο μου τον υποστηρίζω μέχρι τέλους”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καταλήγοντας πως εκείνος και η Μαριαλένα συμβιώνουν αρμονικά, αφήνοντας ένα ερωτηματικό πλέον για την κατάσταση της φιλίας τους.

Η ψήφος της Μαριαλένας στον Βασάλο αποτέλεσε θέμα συζήτησης και στους Μπλε, με τη Στέλλα Ανδρεάδου να αναφέρει πως οι δυο τους τσακώνονται σαν τον σκύλο με τη γάτα, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψαν πως οι παίκτες της κόκκινης ομάδας εθεάθησαν να τσακώνονται στη ζούγκλα χωρίς κάμερες.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα “καρφιά” από την πλευρά του Νίκου Μπάρτζη προς τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον παίκτη να αναφέρει πως εκείνος δεν θα πουλούσε τον φίλο του με την πρώτη ευκαιρία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα