Survivor All Star: Ποιος κινεί τελικά τα νήματα στους Κόκκινους – Αιχμές Ασημακόπουλου

Survivor All Star: Ποιος κινεί τελικά τα νήματα στους Κόκκινους – Αιχμές Ασημακόπουλου
Survivor All Star glomex

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις των παικτών του Survivor All Star μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο. Βολές κατά του Σάκη Κατσούλη από τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Τεταμένο το κλίμα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, όπου οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor All Star ρίχτηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/05) για ακόμη μια φορά στον στίβο μάχης, διεκδικώντας ένα έπαθλο φαγητού.

Λίγο πριν αναμετρηθούν όμως, οι παίκτες αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τη Μελίνα Μεταξά να βρίσκεται αρχικά στο επίκεντρο μετά την κίνησή της ψηφίσει αρνητικά τον Κωνσταντίνο Βασάλο να σχολιάζεται έντονα από τους φίλους του δημοφιλούς παίκτη.

Η ίδια αναρωτήθηκε αρχικά αν έκανε κάτι κακό που ψήφισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο στη χθεσινή ψηφοφορία και φυσικά οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας της, Τάκης Καραγκούνιας, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν αντίθετη άποψη.

Μάλιστα, η παίκτρια ισχυρίστηκε πως ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν ψηφίζονται λόγω του ότι είναι ζευγάρι, όπως επίσης δεν ψηφίζονται μεταξύ τους ο Κωνσταντίνος με τον Τάκη επειδή είναι κολλητοί φίλοι.

“Και εκεί που λες δεν πειράζει, άστα όλα πίσω, κάνε τα στραβά μάτια, δεν πειράζει… δεν γίνεται, φτου και από την αρχή. Αλλάζει ο άνθρωπος; Οι συνθήκες είναι αυτές τελικά που κάνουν τους ανθρώπους να παραμένουν ίδιοι ή να αλλάζουν κρύβοντας τον πραγματικό τους χαρακτήρα;”, είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης για τη Μελίνα.

Η έκρυθμη κατάσταση όμως στους Κόκκινους σχολιάστηκε και από τη μπλε ομάδα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να δηλώνει στην προσωπική συνέντευξή του πως “υποτίθεται ότι είναι μια ωραία, αρμονική οικογένεια. Πού είναι αυτή η οικογένεια; Γκρεμίστηκε αυτός ο δεσμός που έλεγαν οι Κόκκινοι; Γιατί βλέπω ότι το σενάριο έχει αλλάξει. Αυτός που ‘καθοδηγεί’ το πλήθος μήπως είναι ο Σάκης Κατσούλης; Μήπως θέλει να βγάλει όμως και την ουρά του απ’ έξω και να έχει κάποιους άλλους να μεταφέρουν αυτά που θέλει να πει, χωρίς να τα λέει αυτός; Γιατί αυτό έχω καταλάβει”.

Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε πως κάποιες κουβέντες είναι από το στόμα του Σάκη Κατσούλη, αλλά μεταφέρονται από άλλα άτομα, ενώ κατέληξε λέγοντας πως “για τον Μαρτίκα λένε ότι κινεί τα νήματα με τις μαριονέτες, αλλά μάλλον άλλος τις κινεί, αλλά είναι κρυμμένος πίσω από ένα παραβάν, κάποιος που δεν φαίνεται. Όλα θα φανερωθούν κάποια στιγμή”.

Υπενθυμίζεται πως οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor All Star είναι ο Γιώργος Κορόμι, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα