Survivor: Αμηχανία ανάμεσα σε Βασάλο και Σταυρούλα σε ερώτηση για τους singles – “Τι με κοιτάς τώρα”

Survivor: Αμηχανία ανάμεσα σε Βασάλο και Σταυρούλα σε ερώτηση για τους singles – “Τι με κοιτάς τώρα”
H Σταυρούλα Χρυσαειδή Glomex

Αμηχανία επικράτησε στο Survivor All Star όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή κλήθηκαν να απαντήσουν σε μία ερώτηση που αφορούσε τους singles.

Με ένα νέο, εκρηκτικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (05/06) το Survivor All Star μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης διαγωνίστηκαν στα γνωστά “Παιχνίδια της Καραϊβικής”, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Αμηχανία επικράτησε στο παιχνίδι όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή κλήθηκαν να απαντήσουν σε μία ερώτηση που αφορούσε τους singles, δεδομένων των φημών που τους θέλουν να έχουν έρθει πιο κοντά.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκαν κατά πόσο οι singles (εργένηδες) επιδιώκουν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις μετά την πανδημία του Covid-19.

«Εμένα τι με κοιτάς τώρα;», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ακούγοντας την ερώτηση που τους έκανε ο παρουσιαστής, με τους συμπαίκτες τους να ξεσπούν σε γέλια.

Τι; Όλοι θέλουν να παντρευτούν;” είπε στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Σταυρούλα να απαντάει “Ε καλά, δεν είναι όλοι”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα