Survivor: Αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου

Survivor: Αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου

Με ένα έκτακτο συμβούλιο νησιού ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Survivor, από το οποίο απουσίαζε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που την ήθελαν να φεύγει από το παιχνίδι. Τι ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης (vid)

Μια εβδομάδα μετά την τελευταία αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor και το νέο επεισόδιο ξεκίνησε με ένα έκτακτο συμβούλιο νησιού. Σε αυτό ο Σάκης Τανιμανίδης είχε κάτι σημαντικό να ανακοινώσει στους παίκτες των δύο ομάδων και ξεκίνησε με το προφανές.

Από το συμβούλιο απουσίαζε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν να επιθυμεί να αποχωρήσει από την παραλία των διασήμων. Όπως είπε ο παρουσιαστής η τραγουδίστρια αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσεις οικειοθελώς από το παιχνίδι. “Για να καταφέρεις να αντέξεις τις συνθήκες θα πρέπει να ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Η Ειρήνη πήρε την απόφαση ότι θέλει να επιστρέψει στους δικούς της ανθρώπους”.

Ο Γιώργος Χρανιώτης αμέσως μετά την ανακοίνωση ανέφερε πως δεν περίμενε μια τέτοια απόφαση. “Δεν είχα καταλάβει ότι έχει πάρει αυτή την απόφαση και νόμιζα ότι απλώς έχει συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα που θα βελτιώσουν τη συμβίωσή μας” είπε. Από την πλευρά του ο Λάμπρος Χούτος δήλωσε πως κατανοεί την απόφασή της, λέγοντας πως η συμπαίκτριά του είχε εκφράσει την επιλογή της να φύγει από το παιχνίδι.

“Της εύχομαι πραγματικά ό, τι καλύτερο. Να είναι καλά, δυνατή, χαμογελαστή” είπε η Λάουρα Νάργες. “Νομίζω ότι έκανε αυτό που έπρεπε για τον εαυτό της” πρόσθεσε ο Μπο.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα