Survivor: Έφτασε η κρίσιμη ώρα του τελικού – Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Survivor: Έφτασε η κρίσιμη ώρα του τελικού – Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;
Survivor Instagram (SurvivorGreece)

Η ώρα του μεγάλου τελικού για το Survivor 3 έφτασε. Απόψε στις 20:50 θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο που θα αναδείξει τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, τον αληθινό "Survivor", ο οποίος θα λάβει έπαθλο 100.000 ευρώ.

Η ώρα του μεγάλου τελικού για το Survivor 3 έφτασε. Από την αρχή του παιχνιδιού είχε ανακοινωθεί ότι στο φετινό Survivor, θα υπήρχαν δύο τελικοί και θα υπήρχε ένας Έλληνας νικητής και ένας Τούρκος.

Μόλις λίγες μέρες πριν ανακοινώθηκε πως ο τελικός του πιο δημοφιλούς ριάλιτι που είναι προγραμματισμένος για απόψε, Κυριακή 30 Ιουνίου, θα διεξαχθεί τελικά στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ) της Τουρκίας, καταρρίπτοντας την πεποίθηση που είχαμε μέχρι τότε ότι θα γίνει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Η ώρα που περιμέναμε έφτασε. Σήμερα θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής που θα κατακτήσει την πρώτη θέση, αλλά και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ένα ταξίδι πέντε μηνών φτάνει στο τέλος του και το κοινό θα επιλέξει ποιος θα είναι ο φετινός νικητής.

Survivor Instagram (SurvivorGreece)

Ο Έλληνας παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχτεί σήμερα τους τέσσερις φιναλίστ, την Κατερίνα Δαλάκα, τη Δήμητρα Βαμβακούση, τον Νίκο Κοσμά και την Αφροδίτη Σκαφίδα. Στις 20:50 θα παρακολουθήσουμε τον τελικό σε απευθείας μετάδοση.

Μαζί με τους παίκτες θα βρίσκονται συγγενείς και φίλοι και φυσικά ο Γιώργος Λιανός.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Δαλάκα είναι η πρώτη παίκτρια που έχει εξασφαλισμένη τη θέση της στην τελική δυάδα, καθώς ήταν η νικήτρια στον αγώνα κατάταξης που παρακολουθήσαμε την Παρασκευή.

Η ψηφοφορία του κοινού, στην οποία συμπεριλαμβάνονται ο Νίκος Κοσμάς, η Δήμητρα Βαμβακούση και η Αφροδίτη Σκαφίδα, έχει αρχίσει ήδη από την Παρασκευή το βράδυ. Ο παίκτης που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους από τους τηλεθεατές θα περάσει στην τελική δυάδα.

Survivor Instagram (SurvivorGreece)

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, την Κυριακή το βράδυ, θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και έπειτα, ξεκινώντας από τον παίκτη που πήρε τις λιγότερες ψήφους, θα πει το όνομα του δεύτερου φιναλίστ. Αμέσως μετά θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα κληθούν να ψηφίσουν ποιον θέλουν για νικητή του Survivor.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα