Survivor: Έφυγε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος – Η Μελίνα “έθαψε” τη Ροδάνθη

Survivor: Έφυγε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος – Η Μελίνα “έθαψε” τη Ροδάνθη

Η αποχώρηση - βόμβα του ευγενικού Νάσου από το παιχνίδι και η κόντρα της Μελίνας με τη Ροδάνθη Καπαρού που ολοένα οξύνεται

Μια αποχώρηση-έκπληξη έκρυβε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor με το κοινό να επιλέγει να κρατήσει στο παιχνίδι τη Ροδάνθη Καπαρού και την Εύη Σαλταφερίδου, διώχνοντας έτσι τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Στο άκουσμα του ονόματος του Νάσου όλοι οι παίκτες παγώνουν. Μόνο η Ροδάνθη χαμογελά αλλά καθαρά λόγω αμηχανίας. Ο ευγενικός Νάσος υποδέχεται την είδηση με το κεφάλι ψηλά και μιλά με πολύ όμορφα λόγια για τους συναγωνιστές του στον Άγιο Δομίνικο: «Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ. Είχα ψηφιστεί πάρα πολλές φορές και αυτό μου έδειξε τη συμπάθεια του κοινού. Φεύγω με χαμόγελο, πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Για μένα, όπως είχα πει, ήταν το ταξίδι που είχε σημασία και όχι τόσο ο προορισμός. Ομολογώ ότι όταν μπήκα δεν περίμενα να φτάσω τόσο μακριά και για τις δυσκολίες, αλλά και αγωνιστικά. Έχουν μείνει πάρα πολύ δυνατά παιδιά μέσα και φαίνεται η αξία τους.

Μου ήταν πολύ δύσκολο να τους ανταγωνιστώ πλέον. Ιδιαίτερα και μετά τον τραυματισμό μου ομολογώ πως με τη βοήθεια των γιατρών έπαιζα. Είχα σχεδόν καθημερινά παυσίπονες ενέσεις για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε όλες αυτές τις κακουχίες που με κατέβαλαν. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα δυναμώσει μετά την αποχώρησή μου» είπε μεταξύ άλλων ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Νέα επίθεση κατά Ροδάνθης

Η Ροδάνθη όπως όλα δείχνουν έχει κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού τόσο λόγω του ότι είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας όσο και από τον πόλεμο που δέχεται από συμπαίκτες της για αυτό. Τελευταίο “λιθαράκι” έβαλε η πρώην Μαχήτρια Μελίνα, η οποία χθες λίγο πριν το Συμβούλιο του Νησιού, μίλησε σκληρά για τη νεαρή παίκτρια και τη χαρακτήρισε λίγο πολύ φυγόπονη, τεμπέλα και αγωνιστικά αδύναμη.

«Με σιγουριά θα έλεγα ότι η Ροδάνθη δεν έχει τον τίτλο του Survivor γιατί από την αρχή είναι ένα παιδί που μπήκε σε ένα παιχνίδι χωρίς να έχει καθόλου εμπειρίες ζωής» είπε η Μελίνα.

«Απ’ ότι έλεγε και μόνη της, τα είχε όλα έτοιμα μέχρι τώρα. Ποτέ δεν προσπάθησε να ανακαλύψει κάτι, να βρει κάτι. Πάντα καθόταν, δεν έκανε ούτε καν δουλειές στην καλύβα, δεν βοηθούσε. Και στα αγωνίσματα ήταν σαν να αποφεύγει, ήταν φυγόπονη. Συνέχεια είχε τραυματισμούς, οπότε για μένα σίγουρα έναν τίτλο τέτοιο δεν τον έχει» πρόσθεσε, δίχως μάλλον να έχει καταλάβει ότι όσο φαίνεται να “πολεμούν” τη Ροδάνθη, τόσο αυτή κερδίζει σε εύνοια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα