Survivor: Γενικευμένη σύρραξη στον αγώνα – “Μην με ξανακουμπήσεις ρε άντρα”

Survivor: Γενικευμένη σύρραξη στον αγώνα – “Μην με ξανακουμπήσεις ρε άντρα”
Survivor All Star skai tv

Τεράστια ένταση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ο αγώνας μετατρέπεται σε ρινγκ. Δείτε το trailer της Πέμπτης.

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (20/4) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, ενώ με αγωνία ανμένεται η αποχώρηση της εβδομάδας.

Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο του Survivor, με τους Κόκκινους και τους Μπλε να ζουν σε διαφορετικές παραλίες.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν χθες έναν συναρπαστικό αγώνα με τους παίκτες του τουρκικού Survivor και έζησαν μοναδικές στιγμές στον στίβο μάχη.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο – έκπληξη του Ατζούν Ιλιτζαλί, που παρευρέθηκε στην γεμάτη πάθος αναμέτρηση των δύο χωρών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχθηκε ο MVP του αγώνα, σημειώνοντας 5 νίκες, παίζοντας και κερδίζοντας πολύ δυνατούς παίκτες όπως τον Σάκη Κατσούλη, τον Στέλιο Χανταμπάκη, αλλά και τον Γιουσούφ, ο οποίος στο παρελθόν βγήκε νικητής του τουρκικού Survivor.

Survivor Trailer: Χάος στον αγώνα – Εκτός ελέγχου η κατάσταση

Στον αποψινό αγώνα επάθλου, θα επικρατήσει τεράστια ένταση, με τους παίκτες να πιάνονται σχεδόν στα χέρια.

Πρωταγωνιστές του τσακωμού ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τάκης Καραγκούνιας, οι οποίες ξεφεύγουν για τα καλά, με τους υπόλοιπους παίκτες να μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν.

“Μην με ξανακουμπήσεις.. Μόνο αυτό σου λέω. Τι λες ρε άντρα; Ήρθα κοντά σου; Δεν μπορούμε να μιλάμε;”, ακούγεται να λέει ο Ηλίας, κατά τη διάρκεια της έντασης.

Η εβδομάδα θα κλείσει με την αποχώρηση της εβδομάδας, λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (23/4).

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε τον αγώνα επάθλου

Απόψε, θα δούμε έναν πολύ δυνατό αγώνα επάθλου ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor και, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, νικητές αυτής της αναμέτρησης θα είναι οι Κόκκινοι.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και χάνει την Ένωση

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού πριν την μεγάλη Ένωση, ένας παίκτης θα αποχωρήσει και έτσι δεν θα καταφέρει να φτάσει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού, που για τους περισσότερους παίκτες – αν όχι για όλους – θεωρείται πολύ κομβικό.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι πέντε και είναι οι εξής: Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης που θα φτάσει στην πηγή και δεν θα πιεί νερό, θα είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Survivor Spoiler: Όσα ξέρουμε για το πάρτι της Ένωσης

Το πάρτι της Ένωσης, που θα δούμε την Κυριακή (23/4), σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τους παίκτες του Survivor All Star, καθώς το παιχνίδι σκληραίνει και ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό.

Οι παίκτες θα πλυθούν, θα φορέσουν τα καλά τους, θα φάνε και θα περάσουν ανέμελες στιγμές, ενώ θα τραγουδήσουν τα κομμάτια που έχουν ήδη επιλέξει ως τα αγαπημένα τους.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό μου”, η παραγωγή εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν δύο καλύβες σε μια παραλία, αλλά μία.

Η οριστική απόφαση θα παρθεί την Παρασκευή (21/4).

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Πέμπτης (20/4)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα