Survivor: “Λύγισε” για την κόρη του ο Καραγκούνιας – Άγριος καβγάς με Σοϊλέδη

Survivor: “Λύγισε” για την κόρη του ο Καραγκούνιας – Άγριος καβγάς με Σοϊλέδη

Δάκρυσε μιλώντας για την κόρη του και για τον σκοπό του στο Survivor ο Τάκης Καραγκούνιας. Η έντονη αντιπαράθεση με τον Άρη Σοϊλέδη και η αδυναμία συνεννόησης μεταξύ τους.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις των παικτών του Survivor, όπως είδαμε και στην αρχή του επεισοδίου της Τρίτης (22/03) στον ΣΚΑΙ.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, επανέλαβε για άλλη μια φορά πως βρίσκεται στο Survivor για την κόρη του και έκλαψε μπροστά στην κάμερα, λέγοντας:

“Προσπαθούσα πολλά χρόνια να μπω στο Survivor. Πέρυσι στο τσακ δεν μπήκα. Φέτος παράτησα τα πάντα και ήρθα. Έχω έρθει για την κόρη μου, γιατί είναι ό,τι καλύτερο έχω στη ζωή μου. Αυτό που θέλω είναι να έχει ένα καλύτερο μέλλον, γιατί εγώ πραγματικά δεν ξέρω πού πατάω. Γι’ αυτό παίζω με “κομμένο” δικέφαλο και με ένα γόνατο σμπαράλια. Για να καταφέρω να κάνω κάτι για την κόρη μου. Έχω πληγωθεί σαν άνθρωπος και κλαίω σαν μικρό παιδί. Δεν παρακαλάω, απλώς θέλω να καταλάβει ο κόσμος πώς νιώθει και ότι προσπαθώ να φτάσω κάπου για το κοριτσάκι μου”.

“Μου λείπει και με βλέπει να κλαίω… δεν με έχει δει ποτέ να κλαίω γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει μεγαλώσει μόνη της, εγώ έλειπα, πάντα στο πουθενά. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχω περάσει στη ζωή μου και τι έχω δώσει για να είμαι εδώ, αλλά δεν με νοιάζει Γιώργο, δεν με νοιάζει εγώ σήμερα θα τα δώσω όλα εδώ μέσα για να βγω και να ακούσω την κόρη μου”, είπε στη συνέχεια στον Γιώργο Λιανό, ενώ αυτοχαστουκίστηκε για να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Survivor: Ο Καραγκούνιας ζήτησε τα ρέστα για την υποψηφιότητά του

Νωρίτερα, ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθε σε ρήξη με την ομάδα του, με αφορμή την χθεσινή υποψηφιότητά του.

Ο παίκτης ανέφερε πως ο Άρης Σοϊλέδης φέρθηκε ανήθικα, γιατί δεν τον υπέδειξε ως υποψήφιο με την ατομική ασυλία του, αλλά υποκίνησε την ψηφοφορία της ομάδας του, ώστε να τον βγάλουν μέσα από την κάλπη.

Ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε πως θα προτιμούσε ο ποδοσφαιριστής να πει ξεκάθαρα πως τον υποδεικνύει επειδή δεν τον συμπαθεί, παρά οι συμπαίκτες του να λένε πως τον ψηφίζουν επειδή δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Το θέμα συνεχίστηκε και όταν έφτασαν στον στίβο μάχης, με τους δύο παίκτες να ανεβάζουν τους τόνους μπροστά στον Γιώργο Λιανό, ωστόσο, τελικά δεν κατέληξαν κάπου. Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης του είπε το πρόβλημά του και στα αγγλικά, μήπως συνεννοηθούν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα