Survivor: Ο Φάνης ως “θύμα” και το “έγκλημα” που εξομολογήθηκε στους Μπλε

Διαβάζεται σε 3'
Survivor 2024
Survivor 2024

Επιστρέφει με νέο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας (29/04) το Survivor με τον Φάνη να μπαίνει στο στόχαστρο των Κόκκινων. Ποια ομάδα θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία.

Τεταμένο το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor 2024, το οποίο επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (29/04) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το χθεσινό επεισόδιο είχε μία σειρά από ανατροπές, αφού οι Μπλε κλήθηκαν να διαχειριστούν το σοκ από την ξαφνική αποχώρηση της Χρύσας Χατζηγεωργίου, η οποία εγκατέλειψε το ριάλιτι επιβίωσης οικειοθελώς.

Μιλώντας για εκείνη ο Φάνης ανέφερε μεταξύ άλλων πως “δεν άντεχε άλλο, δεν άντεχε σωματικά και ψυχολογικά, είχε έναν τραυματισμό τον οποίο δεν ξεπέρασε. Θα μας λείψει, για εμένα προσωπικά ήταν ένα από τα άτομα που ήμουν κοντά από την αρχή του Survivor, ήταν το στήριγμά μου, με βοηθούσε σε πολλά πράγματα, κάναμε πολλή παρέα, άπειρες συζητήσεις, ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος, η ψυχή της καλύβας”.

Προβλέποντας τι θα γίνει από εδώ και στο εξής, η Ασημίνα σχολίασε πως η αποχώρηση της Χρύσας θα επηρεάσει πολύ τον Φάνη ψυχολογικά, αφού οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα κοντά.

Είχε προηγηθεί η “βόμβα” του Γιώργου Λιανού, ο οποίος ανακοίνωσε στους παίκτες ότι πλέον και οι αγώνες θα γίνονται με μικτά ματσαρίσματα, αφού θα παίζουν όλοι με όλους.

Οι Κόκκινοι βρέθηκαν μετά την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας στη δυσάρεστη θέση να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, όμως δεν έλειψαν οι εντάσεις στο Συμβούλιο, με τους Κόκκινους να βάζουν στο στόχαστρό τους τον Φάνη.

“Τους πειράζει ακόμα και ο πανηγυρισμός μου, τους πειράζει ο αέρας που αναπνέω, όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχα ένταση, ήμουν πιεσμένος ψυχολογικά γιατί όλα τα Συμβούλια ήταν ‘πάνω’ μου. Έκανα κάποια ‘εγκλήματα’ σύμφωνα με την κόκκινη ομάδα… είμαι ο μαύρος κύκλος του Survivor και τους πειράζει επειδή ίσως είμαι ένας καλός παίκτης αγωνιστικά. Αν ήμουν ένας κακός ή μέτριος παίκτης νομίζω ότι κανείς δεν θα ασχολούνταν μαζί μου. Δεν νομίζω ότι κανείς παίκτης έχει δεχθεί περισσότερα βέλη από ότι έχω δεχθεί εγώ”, είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μπλε.

Survivor: “Στη θέση του θύματος ο Φάνης”.

Η επόμενη ημέρα του Συμβουλίου, από το οποίο αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους βρίσκει Κόκκινους και Μπλε σε νέο γύρο συγκρούσεων.

Όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (29/04), ο Γιώργος επιμένει να εξαπολύει τα πυρά του προς τον Φάνη, λέγοντας πως για άλλη μια φορά ο παίκτης μπήκε στη θέση του θύματος.

Από την πλευρά του ο Φάνης φαίνεται να συνομιλεί με τους συμπαίκτες του και να τους εξομολογείται: “Έκανα ένα έγκλημα και πρέπει να με σταυρώσετε“.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (29/04)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα