Survivor: Ντάνος και Μάριος στον μεγάλο τελικό

Survivor: Ντάνος και Μάριος στον μεγάλο τελικό

Το τηλεοπτικό προϊόν της χρονιάς φτάνει στο τέλος του. Πώς εξελίχτηκε ο ημιτελικός, τι θα δούμε στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης. Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος τέθηκαν στον ημιτελικό της Τρίτης σε ψηφοφορία, όπου παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το reality, με τους δύο πρώτους να περνούν στον μεγάλο τελικό του Survivor.

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους μέσω των ασυλιών, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανακοινώθηκε πως θα συμμετάσχει στον ημιτελικό, αργά το βράδυ της Δευτέρας, κατόπιν απόφασης του τηλεοπτικού κοινού.

Στο τέλος της βραδιάς, ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, αναδεικνύοντας ως πρώτο υποψήφιο (με τυχαία σειρά και όχι βάσει ψήφων) τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, για να ανακοινώσει λίγο αργότερα τον αντίπαλό του στον τελικό, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Πώς θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στην Αθήνα  όπου ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ θα ανακηρυχθεί, μέσω νέας ψηφοφορίας σε ζωντανή μετάδοση.

Η διαγωνιστική διαδικασία όπως γνωρίζουμε έχει ολοκληρωθεί και ο νικητής θα προκύψει αποκλειστικά και μόνο από την βούληση του τηλεοπτικού κοινού. Άλλωστε, η επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού χαρακτηρίζει το αγώνισμα της Κυριακής, από το οποίο αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ως το τελευταίο του Survivor.

Όπως είχε ανακοινώσει εδώ αρκετό καιρό η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ημιτελικός και τελικός θα μεταδοθούν ουσιαστικά live από ένα ειδικά διαμορφωμένο studio στην Ελλάδα. Η ίδια είχε δηλώσει, πως στον ημιτελικό θα έχουμε νέα ψηφοφορία του κοινού που θα δώσει τους δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Survivor 2017 και αντίστοιχα, οι δύο διεκδικητές του τροπαίου θα μπουν σε ψηφοφορία στον τελικό, προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής.

Θυμίζουμε πως στην τουρκική version, η οποία είναι ίδιας παραγωγής με την ελληνική, ο παρουσιαστής και παραγωγός φύλαγε μια μεγάλη έκπληξη, την επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον Άγιο Δομίνικο.

Πάρτε μια ιδέα για τον τρόπο που θα εξελιχθεί το τελικός της Τετάρτης από τον τουρκικό τελικό.

Έπειτα από ψηφοφορία του τουρκικού τηλεοπτικού κοινού λοιπόν, νικητής αναδείχτηκε ο Οτζεντάι Γκιρίσκεν. Ο Οτζεντάι είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην κωπηλασία και θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της τουρκικής ομάδας. Γεννήθηκε το 1992 στην Κωνσταντινούπολη και φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά στις “φυσική αγωγή” και αγωνίστηκε με την ομάδα της Φενέρ Μπαχτσέ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα