Survivor: Οι νικητές της δεύτερης ασυλίας και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Οι νικητές της δεύτερης ασυλίας και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
glomex

Μεγάλη μάχη των δύο ομάδων του Survivor All Star για τη δεύτερη ασυλία. Ποιοι βρέθηκαν στον "τάκο" και ποιοι ήταν οι νικητές στο Ελλάδα-Τουρκία.

Γεμάτο ανατροπές επέστρεψε το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και τους παίκτες να διεκδικούν με νύχια και με δόντια την πολυπόθητη δεύτερη ασυλία.

Οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη, με τους Μπλε να αναδεικνύονται και πάλι νικητές και τους Κόκκινους να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι.

Survivor: Οι νικητές στον “ξαφνικό αγώνα” Ελλάδα – Τουρκία

Εκτός όμως από τον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία, Μπλε και Κόκκινοι συμμετείχαν σε έναν ιδιαίτερο αγώνα και αυτή τη φορά δεν ήταν μεταξύ τους αντίπαλοι, αλλά με τους παίκτες από το τουρκικό Survivor.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα το οποίο είχε δύο σκέλη, έπαιξαν όλα τα αγόρια εναντίον όλων των κοριτσιών και νικητές ήταν τα αγόρια.

Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος ήταν έξτρα τυχεροί, καθώς κέρδισαν ένα ταξίδι 5 ημερών στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι Κόκκινοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, αφού οδηγήθηκαν ξανά στην κάλπη, ώστε να βγάλουν ακόμη δύο παίκτες στον τάκο.

Υπενθυμίζεται πως στο επεισόδιο της Δευτέρας υποψήφιος προς αποχώρηση, ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δεν δίστασε να τρολάρει την υποψηφιότητά του ως “υπερπαίκτης”, δηλώνοντας μάλιστα με χιουμοριστική διάθεση πως θα ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Από την σημερινή κάλπη προέκυψαν τα ονόματα της Μελίνας Μεταξά και του Τάκη Καραγκούνια, οι οποίοι συμπλήρωσαν την 3άδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα