Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Κόρο – “Καίει” τον Τάκη, απαντά στον Τριαντάφυλλο

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Κόρο – “Καίει” τον Τάκη, απαντά στον Τριαντάφυλλο
Η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Κορόμι Glomex

Ο Γιώργος Κορόμι μίλησε για την αποχώρησή του από το Survivor All Star, ενώ αναφέρθηκε στις εντάσεις που δημιουργεί ο Τάκης Καραγκούνιας. Η αντίδρασή του στο "τρολάρισμα" του Τριαντάφυλλου.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά από την αποχώρησή του από το Survivor All Star, παραχώρησε ο Γιώργος Κορόμι. Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό μας” στον ΣΚΑΙ, μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης και για τους συμπαίκτες του.

“Ήξερα ότι η Μελίνα είχε πολύ δυνατό κοινό – από ό,τι λέγανε – από την Κύπρο, ο Τάκης είναι κι αυτός δυνατός παίκτης και έχει αν δώσει στο παιχνίδι. Οπότε, ήξερα ότι μπορεί και να φύγω, ανέφερε, αρχικά, για την αποχώρησή του.

Αναφερόμενος στον Τάκη Καραγκούνια, είπε πως δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις, πολλές από τις οποίες δεν “παίχτηκαν” στην τηλεόραση. “Ο λόγος που τον ψήφισα δεν ήταν αγωνιστικός, γιατί αγωνιστικά είναι πάρα πολύ καλός. Δεν το συζητάω καν, που είναι και 50 χρονών. Εγώ ήθελα να έχω την ησυχία μου στο νησί, να μην έχω εντάσεις, από πουθενά. Είχαν συμβεί πολλές φορές, σχεδόν καθημερινά, και τα πιο πολλά δεν έχουν “παίξει”, βέβαια. Σε πολλά από αυτά τα οποία έχουμε ζήσει, δεν υπήρχαν κάμερες” είπε.

Όσον αφορά τη δήλωσή του ότι θέλει για νικητή τον Σάκη Κατσούλη και όχι τον Ηλία Μπόγδανο, με τον οποίον κάνουν παρέα και εκτός παιχνιδιού, ο Γιώργος Κορόμι είπε πως θεωρεί ότι ο νικητής του Survivor All Star θα πρέπει, εκτός από καλός παίκτης στο αγωνιστικό κομμάτι, να έχει και γνώσεις επιβίωσης. Μάλιστα, δήλωσε πως αυτός είναι και ο λόγος που δεν ανέφερε το όνομα κάποιας γυναίκας, π.χ. της Σταυρούλας Χρυσαειδή, γιατί πιστεύει πως οι γυναίκες είναι πιο σπάνιο να έχουν τέτοιου είδους γνώσεις.

Τέλος, ρωτήθηκε για την αντίδραση του Τριαντάφυλλου, ο οποίος σε ανάρτησή του “τρόλαρε” τον τρόπο που πανηγύριζε ο Κόρο στο παιχνίδι, αναπαριστώντας την σκηνή και φωνάζοντας “αποχώρηση”. Τι να σου πω τώρα για αυτό. Ό,τι θες να σου αναφέρω για το All Star, να σου πω. Τώρα για τον Τριαντάφυλλο που ήταν στο Survivor του 2021… Δεν είναι μόνο αυτός που πανηγύρισε. Πολύς κόσμος ο οποίος δεν με ήθελε στο παιχνίδι, θα πανηγυρίσει” απάντησε σε αυτό ο Κόρο.

Survivor All Star: Η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Κορόμι

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα