Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία απόψε

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία απόψε
Survivor Greece

Σκληρή μονομαχία ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα μείνει εκτός ψηφοφορίας.

Ένα συναρπαστικό επεισόδιο, γεμάτο εντάσεις, ανατροπές και σκληρές μονομαχίες αναμένεται να δουν οι τηλεθεατές στο Survivor της Δευτέρας (06/06), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η Ασημίνα και η Σταυρούλα έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση, εξαιτίας κάποιων σχολίων της δεύτερης προς την πρώτη.

Η Σταυρούλα αφήνει αιχμές για το γεγονός ότι στο ταξίδι στο Μαΐάμι πήγε χωρίς να παίξει και στο Μεξικό πήγε, ενώ δεν είχε φέρει πόντο, με την Ασημίνα να της υπενθυμίζει πως τότε ήταν τραυματισμένη.

“Έπρεπε να παίξω με την πατερίτσα για χάρη της Σταυρούλας”, απαντά ειρωνικά η Ασημίνα, τονίζοντας πως “έπεσαν” οι μάσκες.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Οι παίκτες θα δώσουν απόψε σκληρή μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, σε ένα αγώνισμα για γερά νεύρα.

Η χαμένη ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, πράγμα που είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς το Survivor βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι διαγωνιζόμενοι που έχουν απομείνει είναι πολύ λίγοι.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, τη νίκη απόψε στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας παίρνουν και πάλι οι Μπλε, οι οποίοι συνεχίζουν το σερί τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα