Survivor Spoiler: Κλείδωσε – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Κλείδωσε – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor All Star glomex - skai tv

Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (16/3) το Survivor All Star, ενώ με αγωνία αναμένεται η αποχώρηση της εβδομάδας.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βλέπουμε τα πράγματα να δυσκολεύουν, ενώ η ένταση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Όπως βλέπουμε στο trailer, ο Τάκης Καραγκούνιας παρεμβαίνει την ώρα που η Μελίνα Μεταξά μιλά στην κάμερα, εξαπολύοντας μια κατά μέτωπο επίθεση.

“Δεν ανέχομαι άλλο ψέμα από σένα, ύπουλο πλάσμα, δεν δέχομαι”, ακούγεται να λέει ο παίκτης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα παρακολουθήσουμε έναν σκληρό αγώνα, όπου οι παίκτες θα δώσουν ό,τι δυνάμεις έχουν για την πολυπόθητη νίκη.

Στο τέλος του επεισοδίου, ένας παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τους αγώνες ασυλίες που παρακολουθήσαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι δύο ομάδες κατέληξαν στους “αδύναμους κρίκους” τους.

Μετά τις ψηφοφορίες, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχτηκαν: ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Μελίνα Μεταξά.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Μια μεγάλη έκπληξη θα υπάρξει στο αποψινό επεισόδιο, καθώς σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, την Πέμπτη (16/3) αναμένεται να αποχωρήσει η Τζο Μαριδάκη.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη ανατροπή, καθώς η ίδια αποτελεί νέα προσθήκη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor All Star: Το trailer της Πέμπτης (16/3)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα