Τελικός Survivor: Η έκπληξη στη Χριστίνα Μπόμπα και το τρυφερό φιλί του Σάκη Τανιμανίδη

Τελικός Survivor: Η έκπληξη στη Χριστίνα Μπόμπα και το τρυφερό φιλί του Σάκη Τανιμανίδη
Φιλί Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα Youtube

Ανάμεσα στις πολλές εκπλήξεις του χθεσινού τελικού στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν και αυτή - διοργανωμένη από τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali- με πρωταγωνίστρια τη Χριστίνα Μπόμπα, την πανέμορφη σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη, η οποία είχε τα γενέθλιά της.

Η τρίτη συνεχής σεζόν του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης, του Survivor, ολοκληρώθηκε για άλλη μία χρονιά στον ΣΚΑΙ με την Κατερίνα Δαλάκα, πρωταθλήτρια στίβου, να είναι η παίκτρια που κατάφερε να φτάσει έως το τέλος, να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια και να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας, ενώ παράλληλα διεξαγόταν και ο ημιτελικός των Τούρκων.

Ανάμεσα στις πολλές εκπλήξεις του χθεσινού τελικού στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν και αυτή – διοργανωμένη από τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali- με πρωταγωνίστρια τη Χριστίνα Μπόμπα, την πανέμορφη σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη, η οποία είχε τα γενέθλιά της. Σε ανύποπτο χρόνο η Τανιμανίδης κάλεσε στη σκηνή την εορτάζουσα και εμφανίζοντας μία τούρτα με κεράκια, άρχισε να της τραγουδάει – μαζί του και το κοινό- το “Happy Birthday”.

Ο παρουσιαστής αμέσως έσπευσε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει τρυφερά λέγοντας δημόσια πως την αγαπάει πολύ. Η Χριστίνα από τη μεριά της βρέθηκε στη σκηνή και με χαμόγελο ευχαρίστησε του Τούρκο παραγωγό για τις ευχές του και την όμορφη έκπληξη που της είχε ετοιμάσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα