Survivor – Βαλαβάνη: Είπε την πραγματική της ηλικία on air – Τι αποκάλυψε για τα χρήματα

Survivor – Βαλαβάνη: Είπε την πραγματική της ηλικία on air – Τι αποκάλυψε για τα χρήματα
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Glomex

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star απάντησε σε όσους σχολίασαν την ηλικία της, δείχνοντας στην κάμερα την ταυτότητά της. Όσα ανέφερε για τον Σπύρο Μαρτίκα και τις διαφορές με το παιχνίδι του 2017.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε την Δευτέα (23/01) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία αποχώρησε την προηγούμενη βδομάδα από το Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αποκάλυψε, αρχικά, τον λόγο που αποφάσισε να συμμετάσχει φέτος, δηλώνοντας πως δεν θα μπορούσε να βλέπει το Survivor All Star από τον καναπέ της, ενώ ήταν ειλικρινής, αναφέροντας: “Επίσης, ας μην κρυβόμαστε, οι οικονομικές απολαβές ήταν πολύ καλύτερες από το 2017″.

Για το ειδύλλιο Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας Καλύβα απέφυγε να σχολιάσει κάτι, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε πως γενικά οι Μπλε φαίνεται να περνούσαν πιο ανέμελα από ό,τι οι Κόκκινοι, οι οποίοι ήταν λίγο πιο σοβαροί.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε, επίσης, την ηλικία της, απαντώντας – στην ουσία – σε όσους σχολίασαν πως είπε ψέματα.

“Στην τσάντα μου έχω την ταυτότητά μου, μπορούμε να τη φέρουμε να τη δείξω λίγο; Γεννήθηκα 14/5/1987. Λυσσάξανε πια με την ηλικία! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μονίμως είναι 33, έλεος πια! Τον περνάω 2 χρόνια”, δήλωσε και έδειξε, όντως, την ταυτότητά της στην κάμερα.

Η γνωστή αθλητικογράφος ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής, αναφέροντας πως την εμπειρία την έζησε το 2017, οπότε φέτος πήγε ξεκάθαρα για τα χρήματα και να το ζήσει μαζί με τους καλύτερους των καλύτερων.

Η ίδια ανέφερε πως στο φετινό Survivor υπήρχε πολύ ριάλιτι, ενώ το 2017 κάνανε πολλές πλάκες. Μιλώντας για τη διαμάχη με τον Σπύρο Μαρτίκα, είπε πως ο παίκτης της ζήτησε συγγνώμη που την είπε “εγκέφαλο” κλίκας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα