Τελικός GNTM: Οι βαθμολογίες των φιναλίστ για την 3η δοκιμασία – Ποια προηγείται

Τελικός GNTM: Οι βαθμολογίες των φιναλίστ για την 3η δοκιμασία – Ποια προηγείται
GNTM - Οι τρεις φιναλίστ star tv

Ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του GNTM 5 στο Star με τις τρεις φιναλίστ, Μαρίτα, Βικτώρια και Αλεξία να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην 3η και τελευταία δοκιμασία για φέτος.

Ο τελικός του GNTM 5 στο Star ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (23/12) και τα τρία μοντέλα δίνουν για τελευταία φορά τον καλύτερό τους εαυτό με το βλέμμα στραμμένο μόνο στην κορυφή.

Η Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Αλεξία Τράικο είναι οι τρεις φιναλίστ, που διεκδικούν τον τίτλο και τα έπαθλα του ριάλιτι μόδας που και φέτος ολοκληρώνεται μετά από αρκετούς μήνες πολλών ανατροπών, εντάσεων, συγκινήσεων.

GNTM Τελικός: Η 3η δοκιμασία και ο Ηρακλής ολόγραμμα

Αφού περπάτησαν σε τέσσερις διαφορετικές πασαρέλες, τεσσάρων διαφορετικών σχεδιαστών, αναδεικνύοντας κάθε φορά το διαφορετικό όραμα του κάθε designer και αφού φωτογραφήθηκαν ως broadway stars, σειρά είχε η 3η και τελευταία δοκιμασία, στην οποία οι τρεις φιναλίστ κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν όσα έμαθαν μέχρι τώρα και να πρωταγωνιστήσουν σε ένα διαφημιστικό βίντεο, δείχνοντας τις δυνατότητές τους στο πιο commercial κομμάτι του modelling.

Το απαιτητικό στοιχείο ωστόσο της συγκεκριμένης δοκιμασίας ήταν το ότι τα μοντέλα έπρεπε να φλερτάρουν με τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοβ, το είδωλο του οποίου προβαλλόταν μέσω ενός προτζέκτορα σε έναν τοίχο.

GNTM Τελικός: Οι βαθμολογίες για την 3η δοκιμασία

Τα beauty video clip των φιναλίστ εντυπωσίασαν τους κριτές, οι οποίοι έδωσαν και τις τελευταίες βαθμολογίες τους για φέτος, αφού πλέον τη σκυτάλη πήρε το τηλεοπτικό κοινό.

Οι νέες βαθμολογίες προστέθηκαν σε εκείνες των προηγούμενων δοκιμασιών και έτσι το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ως εξής:

  • Μαρίτα 77
  • Βικτώρια 78
  • Αλεξία 77

Μέχρι στιγμής, η Βικτώρια είναι αυτή που προηγείται, ενώ η ψήφος των τηλεθεατών είναι αυτή που θα κρίνει το τελικό αποέλεσμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα