Τελικός MasterChef – Μαρία Μπέη: Η καταγωγή, τα εμπόδια και ο ξαφνικός έρωτας με τον Μπέλλο

Τελικός MasterChef – Μαρία Μπέη: Η καταγωγή, τα εμπόδια και ο ξαφνικός έρωτας με τον Μπέλλο
MasterChef - Μαρία Μπέη star tv

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη φιναλίστ του MasterChef 2023, Μαρία Μπέη. Η ηλικία, η καταγωγή, το πάθος για τη μαγειρική και ο έρωτας με τον Δημήτρη Μπέλλο.

Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του MasterChef 2023 και διεκδικούν δικαίως την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Το κάθε τους βήμα, από εδώ και πέρα, θα είναι καθοριστικό για το τελικό αποτέλεσμα και καλούνται να μην «παραδώσουν τα όπλα» μπροστά στις υψηλές απαιτήσεις των πιάτων, που θα κληθούν να ετοιμάσουν, αλλά να επιδείξουν ψυχραιμία, συγκέντρωση, αντοχή, δύναμη και φυσικά εξαιρετική μαγειρική!

MasterChef: Οι δύο φιναλίστ του 7ου κύκλου

MasterChef: Το βιογραφικό της Μαρίας Μπέη

Η Μαρία Μπέη είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του MasterChef και αυτό τόσο λόγω των μαγειρικών ικανοτήτων της αλλά και για το δυναμικό χαρακτήρα της και τη θέλησή της να «το σηκώσει»!

Η ίδια επέστρεψε φέτος στο MasterChef 2023 και ενώ πολλοί πίστευαν ότι θα μείνει για λίγο, εκείνη κατάφερε να φτάσει στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Τράκα!

Η Μαρία Μπέη είναι 25 ετών και κατάγεται από την Πιερία. Πάντα ζούσε με έναν στόχο: Να γίνει μια καλή μαγείρισσα.

Μαζεύοντας τις δυνάμεις της, η Μαρία Μπέη πήγε να σπουδάσει μόνη της και με τον καιρό προσπάθησε να δείξει στους δικούς της πόσο σοβαρή ήταν η απόφασή της να ασχοληθεί με τη μαγειρική και όχι με την οικογενειακή τους επιχείρηση.

Η Μαρία θέλει να αποδείξει, σε όσους δεν την στήριξαν και δεν την πίστεψαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει στον χώρο της μαγειρικής, παίρνοντας τον τίτλο της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Μόνο ο μπαμπάς της την υποστήριξε στο να ακολουθήσει τη μαγειρική και να μην ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση. Οι υπόλοιποι θεωρούσαν το επάγγελμα κατώτερο.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν σε προηγούμενο κύκλο MasterChef, ερωτεύτηκαν και έκτοτε είναι αχώριστοι! Πλέον συγκατοικούν, ενώ συνεργάζονται και πολλές φορές στα επαγγελματικά τους στις κουζίνες.

MasterChef: Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος Τελικός

Το έπαθλο των 50.000 ευρώ στον τελικό του φετινού MasterChef θα διεκδικήσουν μια γυναίκα και ένας άνδρας. Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, οι οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες, κερδίζοντας έτσι μια θέση στον Τελικό του MasterChef.

Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Στο ταξίδι αυτό που ξεκινά, θα πρέπει να έχουν ως σύμμαχο τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη μαγειρική τους αντίληψη, αλλά και την ισχυρή θέληση να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να προβληθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι για ακόμη μια χρονιά, ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Η διαδικασία του μεγάλου τελικού θα περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες θα συγκεντρώσουν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αναμέτρηση. Πρώτη στάση η Κρήτη, στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας (05/06).

MasterChef: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (06/06)

Ο μεγάλος Τελικός του MasterChef 2023 άρχισε στην Κρήτη και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους φιναλίστ Νίκο Τράκα και Μαρία Μπέη.

Η 2η μονομαχία του φετινού τελικού συνεχίζεται στην Κρήτη και έχει άρωμα κρητικής παράδοσης! Η Μαρία και ο Νίκος καλούνται να αναδείξουν μέσα από τα πιάτα τους τον πλούτο των κρητικών πρώτων υλών.

Οι κριτές βάζουν δύσκολα στους δύο φιναλίστ, με αποτέλεσμα να νιώθουν ιδιαιτέρως απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ποιος θα καταφέρει να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο αποψινό επεισόδιο;

MasterChef: Δείτε το trailer της Τρίτης (06/06)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα