Τελικός MasterChef: Οι φιναλίστ σοκάρουν τους κριτές – “Μάχη” για γερά νεύρα στην Κρήτη

Τελικός MasterChef: Οι φιναλίστ σοκάρουν τους κριτές – “Μάχη” για γερά νεύρα στην Κρήτη
Τελικός MasterChef star tv

Δυνατή "μονομαχία" για τους δύο φιναλίστ του MasterChef 7. Απογοήτευση από τους κριτές στη δοκιμασία της Τρίτης.

Ένα μόλις βήμα μακριά από πριν την ανάδειξη του νικητή του φετινού MasterChef βρίσκεται το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του MasterChef 2023 και διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Το κάθε τους βήμα, από εδώ και πέρα, θα είναι καθοριστικό για το τελικό αποτέλεσμα και καλούνται να μην «παραδώσουν τα όπλα» μπροστά στις υψηλές απαιτήσεις των πιάτων, που θα κληθούν να ετοιμάσουν, αλλά να επιδείξουν ψυχραιμία, συγκέντρωση, αντοχή, δύναμη και φυσικά εξαιρετική μαγειρική!

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, καθώς ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από πέντε επεισόδια (!) και πολύ απαιτητικές δοκιμασίες.

Ο Τελικός MasterChef 2023 άρχισε! Στην Α’ φάση, οι φιναλίστ Νίκος και Μαρία κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα υψηλών προδιαγραφών πιάτο του καταξιωμένου chef Amaury Bouhours.

MasterChef: Οι δύο φιναλίστ του 7ου κύκλου

MasterChef: Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Το έπαθλο των 50.000 ευρώ στον τελικό του φετινού MasterChef θα διεκδικήσουν μια γυναίκα και ένας άνδρας. Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, οι οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες, κερδίζοντας έτσι μια θέση στον Τελικό του MasterChef.

Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Στο ταξίδι αυτό που ξεκινά, θα πρέπει να έχουν ως σύμμαχο τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη μαγειρική τους αντίληψη, αλλά και την ισχυρή θέληση να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να προβληθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι για ακόμη μια χρονιά, ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Η διαδικασία του μεγάλου τελικού θα περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες θα συγκεντρώσουν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αναμέτρηση. Πρώτη στάση η Κρήτη, στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας (05/06).

MasterChef: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (06/06)

Ο μεγάλος Τελικός του MasterChef 2023 άρχισε στην Κρήτη και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους φιναλίστ Νίκο Τράκα και Μαρία Μπέη.

Η 2η μονομαχία του φετινού τελικού συνεχίζεται στην Κρήτη και έχει άρωμα κρητικής παράδοσης! Η Μαρία και ο Νίκος καλούνται να αναδείξουν μέσα από τα πιάτα τους τον πλούτο των κρητικών πρώτων υλών.

Οι κριτές βάζουν δύσκολα στους δύο φιναλίστ, με αποτέλεσμα να νιώθουν ιδιαιτέρως απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ποιος θα καταφέρει να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο αποψινό επεισόδιο;

MasterChef: Δείτε το trailer της Τρίτης (06/06)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα