Τελικός YFSF 4: Η Σαμπρίνα μιμήθηκε την Κοκκίνου και εκείνη δε σταμάτησε να γελά

Τελικός YFSF 4:  Η Σαμπρίνα μιμήθηκε την Κοκκίνου και εκείνη δε σταμάτησε να γελά

Αυλαία έριξε το 3ο Your Face Sounds Familiar. Ποιος αναδείχτηκε νικητής. Η εμφάνιση της Σαμπρίνας αλά Έλλης Κοκκίνου

Το «Your face sounds familiar 4» έριξε χθες αυλαία αναδεικνύοντας τον μεγάλο νικητή.

Ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου το δήλωσε από την αρχή του μεγάλου τελικού πόσο πολύ ήθελε να κερδίσει το πρώτο βραβείο, μιας και όπως είπε, δεν είχε κερδίσει ποτέ μέχρι τώρα κάποιο βραβείο. Και το ταλέντο του, σε συνδυασμό με την αγάπη που έχουν προς το πρόσωπό του οι θαυμαστές του, του το χάρισαν.

Τέσσερις παίκτες κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό αλλά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ήταν αυτός που ξεχώρισε. Παρθένα Χοροζίδου, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Άρης Μακρής και ο Ησαϊας Ματιάμπα συναγωνίστηκαν με τις μιμήσεις τους αλλά ο κόσμος επέλεξε για νικητή του σόου τον Γιάννη Χατζηγεωργίου. Στην τέταρτη θέση ήταν η Παρθένα Χοροζίδου, στην τρίτη θέση ο Άρης Μακρής και στη δεύτερη ο Ησαϊας Ματιάμπα.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου επέλεξε να ενσαρκώσει έναν από τους αγαπημένους του μουσικούς, τον Brian Molko, τραγουδιστή των Placebo και ερμήνευσε το «Every you, every me».

Όμως ο Γιάννης δεν ήταν ο μόνος που βραβεύτηκε στο μεγάλο τελικό, στον οποίο ο κάθε διαγωνιζόμενος έλαβε το βραβείο που τον χαρακτηρίζει.

Δημήτρης Μακαλιάς: «πήδα ψηλά, πήδα μακριά, πήδα Μακαλιά»

Γιάννης Χατζόπουλος: «Zanninou και Yanni»

Η μοναδική εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου

Αντώνης Δόμινος: «Γιώτα Χαλκιά»

Κόνι Μεταξά:  «φούσκα τα φούσκα τα φούσκα τα…νίμουνα νίμουνα νίμουνα»

Ιρένε Τοστ: «προσκυνώ»

Σαμπρίνα: «Physical»

Μάλιστα, η Σαμπρίνα και ο Γιάννης Χατζόπουλος εμφανίστηκαν μαζί στον τελικό, τραγουδώντας το… “Gucci Των Masai”. H Σαμπρίνα μιμήθηκε την Έλλη Κοκκίνου με εκείνη να μη μπορεί να σταματήσει να γελά ενώ ο Γιάννης Χατζόπουλος μιμήθηκε τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Έπειτα, η Μαρία Μπεκατώρου ζήτησε από την Έλλη Κοκκίνου να τραγουδήσει το κομμάτι.

Με πληροφορίες από Αντέννα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα