The Chase: Η τριάδα που “γκρέμισε” το Βουνό και κέρδισε το μεγαλύτερο ποσό από την αρχή του παιχνιδιού

The Chase: Η τριάδα που “γκρέμισε” το Βουνό και κέρδισε το μεγαλύτερο ποσό από την αρχή του παιχνιδιού
The Chase glomex

Με έναν εντυπωσιακό τελικό γύρο και τη συγκίνηση της Μαρίας Μπεκατώρου ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του "The Chase" το απόγευμα της Πέμπτης (01/06) αφού οι τρεις παίκτες κέρδισαν το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό στην ιστορία του show.

Συγκίνηση, αγωνία και αρκετό σασπένς είχε το επεισόδιο του “The Chase” που προβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (01/06) μέσα από τη συχνότητα του MEGA και η δήλωση της Μαρίας Μπεκατώρου ότι “αυτή την κατάσταση δεν την έχουμε ξαναζήσει“, ήταν όπως αποδείχθηκε προφητική.

Οι τρεις από τους τέσσερις παίκτες του παιχνιδιού κατάφεραν να βρεθούν στον τελευταίο γύρο και να αναμετρηθούν με τον chaser, που στο σημερινό επεισόδιο ήταν το “Βουνό” διεκδικώντας το ποσό των 13.000 ευρώ που είχαν συγκεντρώσει ο κάθε ένας στους προηγούμενους γύρους από τις σωστές απαντήσεις τους.

Η “καταδίωξη” ξεκίνησε και τελικά οι παίκτες νίκησαν το “Βουνό” κερδίζοντας επάξια το μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο σημειώνεται πως είναι το μεγαλύτερο που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ποτέ ομάδα στο “The Chase”, ξεπερνώντας κατά 100 ευρώ το αμέσως προηγούμενο μεγαλύτερο, που ήταν 12.900.

Η συγκίνηση της Μαρίας Μπεκατώρου για την τόσο δυνατή στιγμή ήταν παραπάνω από έκδηλη, ενώ την παράσταση έκλεψε η Λουίζα, την οποία οι χρήστες του Twitter πρότειναν να γίνει η επόμενη chaser.

“Έχω χαρεί πάρα πολύ. Ξέρεις τι έχει γίνει Λουίζα; Είστε τρεις διαφορετικοί άνθρωποι που φεύγετε από εδώ με 13.000 ευρώ με πολλή αγάπη. Εγώ αυτό που θα σας πω, γιατί το νιώθω πολύ έντονα, είναι ότι αυτές οι στιγμές μας κάνουν όλους πολύ χαρούμενους και έχω να σας ευχαριστήσω για αυτό που μας κάνατε και εμένα προσωπικά να ζήσω σήμερα εδώ”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter:

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα