The Circle: Το νέο ριάλτι του Netflix – Οι παίκτες σε πλήρη απομόνωση, έρχονται σε επαφή μόνο μέσω Social Media

The Circle: Το νέο ριάλτι του Netflix – Οι παίκτες σε πλήρη απομόνωση, έρχονται σε επαφή μόνο μέσω Social Media
The Circle Youtube @Netflix

Στο νέο ριάλτι του Netflix, 8 παίκτες που κατοικούν στο ίδιο κτίριο αλλά σε ξεχωριστά διαμερίσματα προσπαθούν να δημιουργήσουν σχέσεις γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον αποκλειστικά μέσω των social media.

Στο νέο ριάλτι σόου του Netflix, “The Circle”, οκτώ παίκτες μετακομίζουν σε μια πολυκατοικία και ο καθένας μένει απομονωμένος στο δικό του διαμέρισμα.

Το ριάλτι έκανε την πρεμιέρα του στο Netflix την Τετάρτη, 01/01, κυκλοφορώντας 4 επεισόδια, ενώ συνολικά θα βγούν 12 (4 ανά βδομάδα).

Οι 8 παίκτες μένουν στο ίδιο κτίριο αλλά σε διαφορετικά διαμερίσματα, ενώ δεν τους επιτρέπεται η πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία παρά μόνο μέσω των social media.

Κάθε παίκτης δημιουργεί ένα προφίλ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “The Circle” που στήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Το προφίλ μπορεί να βασίζεται είτε σε αληθινά δεδομένα είτε σε ψεύτικα (για παράδειγμα ένας από τους παίκτες συμμετέχει στο ριάλτι παριστάνοντας την κοπέλα του).

Έτσι, όλη η διάδραση συμβαίνει αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής. Οι παίκτες μπορούν να μιλήσουν απευθείας ο ένας με τον άλλον, να παίξουν παιχνίδια σε ομαδικά γκρουπ κλπ. Στο τέλος κάθε επεισοδίου έρχεται η ώρα της κρίσης.

Οι παίκτες που ψηφίζονται ως οι “πιο αγαπημένοι” (The Favorites), κατέχουν την “εξουσία”, ενώ οι λιγότερο δημοφιλής “μπλοκάρονται” και αποχωρούν από το ριάλτι. Μάλιστα, κάθε φορά που κάποιος παίκτης αποχωρεί, έχει δικαίωμα να συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με έναν παίκτη της επιλογής του, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές απρόσμενες εκπλήξεις.

Το ριάλτι είναι αποκλειστική παραγωγή του Netflix, αν και το πρώτο επεισόδιο κυκλοφόρησε κατ΄εξαίρεση στο Youtube.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα