Τηλεθέαση: Σαρώνουν οι ελληνικές σειρές στην απογευματινή ζώνη

Τηλεθέαση: Σαρώνουν οι ελληνικές σειρές στην απογευματινή ζώνη

Η ενημέρωση βουλιάζει απέναντι στην ψυχαγωγία τόσο στις 19.00, όσο όμως και στις 20.00 το απόγευμα με την έλευση νέων επεισοδίων και νέων σειρών. "Έλα στη θέση μου" και "Παρθένα ζωή" παίρνουν το lead της τηλεθέασης

Αν και δεν αποτελεί κάποια τεράστια έκπληξη για τα τηλεοπτικά δεδομένα, η απογευματινή ζώνη αποδεικνύει με την νέα σεζόν δύο πράγματα. Πως οι τηλεθεατές θέλουν ψυχαγωγία, θέλουν ελληνική μυθοπλασία και αναζητούν το νέο πρόγραμμα. Απόδειξη η νέα σειρά του ΑΝΤ1, "Παρθένα Ζωή" που άλλαξε αμέσως τους συσχετισμούς στη ζώνη 19.00 με 20.00, όπως και η επιστροφή του "Έλα στη θέση μου" που μένει ξεκάθαρος νικητής απέναντι σε τρία δελτία ειδήσεων.

Το καθημερινό πρόγραμμα του ALPHA, στη δεύτερη μέρα προβολής του νέου κύκλου αύξησε ακόμη περισσότερο τα ποσοστά του, φτάνοντας το 25,1% στο γενικό σύνολο και το 28,4% στα νεανικά κοινά. Αντίστοιχα, η "Παρθένα Ζωή" κέρδισε το 20,6% στο σύνολο και απέσπασε 25,9% στις ηλικίες 15-44 ετών, την ώρα που το Rodeo κατέληγε 11 μονάδες πίσω και ο "Τροχός της Τύχης" στο 9,2%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τηλεθέαση: Η 'Παρθένα Ζωή' καταπόντισε δελτίο ειδήσεων και Rodeo

Τηλεθέαση: Το 'Έλα στη θέση μου' κατατρόπωσε τα δελτία ειδήσεων

'Παρθένα Ζωή': Η κόρη της Μηλιαρέση κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην TV

SHARE:

24Media Network