Τηλεθέαση: Τούρκικη αντίσταση στο Survivor – Ανεβαίνει κι άλλο το Master Chef

Τηλεθέαση: Τούρκικη αντίσταση στο Survivor – Ανεβαίνει κι άλλο το Master Chef

Με ανοδική πορεία το σίριαλ "Anne" απέναντι στη λαίλαπα του Survivor. Μεγάλη έκπληξη μέχρι ώρας το Master Chef

Νέα δεδομένα στην Prime Time, με το Survivor να διατηρεί τη θέση του φαβορί, χωρίς ωστόσο να προκαλεί “ξηρασία” τηλεθέασης στον ανταγωνισμό. Για μια ακόμη ημέρα, το μαγειρικό show του STAR κράτησε τα ποσοστά του και είδε και αύξηση στο νεανικό κοινό, ενώ και η τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1 ” Anne” δείχνει να χτίζει το κοινό που την ακολουθεί φανατικά, αδιαφορώντας για καρύδες και συμβούλια νησιού.

Πιο συγκεκριμένα το Master Chef κατέγραψε ποσοστό 19,9% στο γενικό σύνολο και 28,7% στις ηλικίες 15-44. Στο πρώτο μισό προβολής του απέναντι στα Highlights του Survivor, βρέθηκε με χαρακτηριστική άνεση μπροστά, αφού το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ κατέγραψε ποσοστό 15,1% στο σύνολο και 17,1% στο νεανικό  κοινό. Το show μαγειρικής βρέθηκε σε τέταρτα πάνω από το 30%, με το Survivor να παίρνει ανάσα και να ανεβάζει “στροφές” μετά τις 22.30. Στο σύνολο της τηλεθέασης, το reality επιβίωσης έκλεισε με 28,4% στο σύνολο και 39,6% στο νεανικό κοινό.

Από την πλευρά του, το σίριαλ του ΑΝΤ1, Anne, που προβάλλεται από τις 22.00 και έπειτα σημείωσε τηλεθέαση 21,4% στο σύνολο και 17,5% στις ηλικίες 15-44, αποδεικνύοντας την ανθεκτικότητά του απέναντι στον οδοστρωτήρα του Survivor. Δύσκολη μέρα για τον Alpha, που χωρίς το “Τατουάζ” καταρρέει σε μονοψήφια ποσοστά. Η αγαπημένη “Μουρμούρα” στάθηκε αξιοπρεπώς με 20,2% στο γενικό σύνολο και 16,9% στο νεανικό κοινό, όμως η εκπομπή ” Πάμε Πακέτο” κατέγραψε 18,4% στο γενικό σύνολο, υποχωρώντας στο 8,7% στις ηλικίας 15-44.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα