Το Twitter για το Debate: Η βραχνιασμένη Τζίμα, ο Κουτσούμπας με γραβάτα και το “κουδουνάκι” που θυμίζει μικροκύματα

Το Twitter για το Debate: Η βραχνιασμένη Τζίμα, ο Κουτσούμπας με γραβάτα και το “κουδουνάκι” που θυμίζει μικροκύματα
Οι δημοσιογράφοι που συμμετέχουν στο debate των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ INTIME NEWS

Στο πρώτο debate των πολιτικών αρχηγών μετά από από 8 χρόνια είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων το βράδυ της Τετάρτης (10/05) και οι χρήστες του διαδικτύου έχουν ήδη συντονιστεί στην ΕΡΤ, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το debate των έξι πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, το οποίο διεξάγεται στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και η σημαντικότητα της τηλεμαχίας από τη μία και το γεγονός ότι είναι το πρώτο debate μετά από οκτώ χρόνια, έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα και την προσοχή όλων.

Πέρα από τους πολιτικούς αναλυτές, δημοσιογράφους, ανταποκριτές από πρακτορεία ειδήσεων, εφημερίδες και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, καθώς και από διεθνή ΜΜΕ που παρακολουθούν με προσοχή τις ερωτήσεις και φυσικά τις απαντήσεις των έξι πολιτικών αρχηγών που παρίστανται στην τηλεμαχία της 10ης Μαΐου, συντονισμένοι είναι και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι φυσικά ξεκίνησαν από νωρίς να σχολιάζουν κάθε στάδιο πριν και κατά τη διάρκεια του debate.

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τους χρήστες του διαδικτύου ήταν η βραχνιασμένη φωνή της δημοσιογράφου του MEGA, Ράνιας Τζίμα, αλλά και η γραβάτα που επέλεξε να φορέσει στο debate ο ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας – κάτι για το οποίο αστειεύτηκε και ο ίδιος– αλλά και οι ήχοι που ακούγονται με τη λήξη του χρόνου των απαντήσεων των πολιτικών.

Οι αντιδράσεις του Twitter για το debate

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα