Βίντεο: Ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολιάζει τους παίκτες του MasterChef 3

Βίντεο: Ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολιάζει τους παίκτες του MasterChef 3

Ο αυστηρός και γοητευτικός κριτής του MasterChef 3, Σωτήρης Κοντιζάς, σχολιάζει έναν προς έναν τους παίκτες της ομάδας του στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Καλεσμένος στη “Φωλιά των Κου Κου” ήταν ο αυστηρός και συνάμα γοητευτικός κριτής του MasterChef 3, Σωτήρης Κοντιζάς, και οι παρουσιαστές βρήκαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν μερικά πράγματα για το παιχνίδι, αλλά και να μάθουν τη γνώμη του για τους παίκτες της ομάδας του, που από 7 είναι πια 6.

Αρχικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για τον Παντελή, για τον οποίο δήλωσε πως φάνηκε να στοχοποιείται στα πρώτα επεισόδια, αλλά ότι αυτό δεν ισχύει. Ως προς το μαγειρικό κομμάτι, είπε για τον Παντελή: “Στην αρχή κάτι είχα δει, μετά μας τα χάλασε λίγο και μετά επανήλθε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί τα επεισόδια είναι πιο μπροστά”.

Για τη Γιάννα είπε πως έχει γεύση, αλλά ότι δεν έχει γνώσεις τεχνικής, οι οποίες, όμως, μαθαίνονται. Για τον χαρακτήρα της είπε πως αυτό που φαίνεται, αυτό είναι, και την χαρακτήρισε “ειλικρινή”. “Με βεβαιότητα λέω ότι είναι ο πιο αυθεντικός χαρακτήρας μέσα στο παιχνίδι”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην Ασημίνα, αρχικά, δήλωσε πως δεν ξέρει αν τα έχει συνάψει σχέση με τον Πάνο, κάτι που τον ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου! Είπε ότι την βλέπει φοβισμένη, ότι έχει δυνατότητες, αλλά ότι πρέπει να εστιάσει περισσότερο στον πάγκο, στις πρώτες ύλες, στις συνταγές.

Για τον Τάσο από την Κρήτη ο Κοντιζάς είπε πως είναι “δυνατός” και ότι πρόκειται για μια ηγετική φυσιογνωμία, που τα έχει όλα σε τάξη και που έχει τα πράγματα σε “κουτάκια” μέσα στο μυαλό του, κάτι που βοηθά πάρα πολύ σε μια κουζίνα. Πρέπει, ωστόσο, όπως είπε, να δει κάποια πράγματα, ώστε να καταφέρει να αποτυπώσει στο πιάτο, αυτό που έχει στο μυαλό του.

Σχετικά με τον Σταμάτη, είπε πως είναι ο ογκόλιθος της ομάδας, τα θεμέλια. “Έχει δείξει ότι στις ομαδικές τα πάει πολύ καλά και στηρίζονται σε αυτόν”, είπε ο Σωτήρης, ενώ πρόσθεσε: “Στις ατομικές δοκιμασίες είναι λίγο πιο χαμηλά. Έχει δείξει τα πλεονεκτήματά του στις ομαδικές περισσότερο”.

“Nerd της μαγειρικής”, με την καλή έννοια, χαρακτήρισε τον Κύπριο Χαράλαμπο ο Σωτήρης, ενώ δήλωσε πως πράγματι κρατάει σημειώσεις. Δήλωσε πως έχει μεγάλη φαντασία, ότι έχει πολλές ιδέες, αλλά ότι δεν διαθέτει ακόμη την τεχνική βάση γνώση, για να βάλει αυτά που σκέφτεται στο πιάτο.

Επίσης, ο Σωτήρης σχολίασε τις μαντινάδες της Άλκηστης “εναντίον” του και ανέφερε πως γενικότερα η στάση της απέναντί του ήταν αγενής. “Στη δική μου κουζίνα δεν θα είχε περάσει έτσι αυτό”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα