X-Factor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος – Το beef με τον Μουρατίδη για τα στρας και τις Τρύπες

X-Factor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος – Το beef με τον Μουρατίδη για τα στρας και τις Τρύπες
Κωνσταντίνος Ντάσιος Glomex

Ο Κωνσταντινος Ντάσιος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το X-Factor. Η αποστομωτική απάντησή του στον Νίκο Μουρατίδη και το σχόλιο "δεν μπορείς να τραγουδάς Τρυπες φορώντας στρας".

Ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και συγκινήσεις είχε το 4ο live του X-Factor, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/06) στο MEGA.

Μπορεί ο Άγγελος Αρχανιωτάκης να μάγεψε τους κριτές και το κοινό, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του φετινού διαγωνισμού, ένας άλλος παίκτης, όμως, δεν τα πήγε και τόσο καλά.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Ντάσιο από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο οποίος δεν κατάφερε να ενθουσιάσει την κριτική επιτροπή με τις ερμηνείες του.

Έτσι, ο νεαρός τραγουδιστής αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το μουσκό talent show και είπε φεύγοντας:

Νιώθω υπέροχα. Ευχαριστώ για όλο αυτό το πράγμα που μου συνέβη, είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ για τις κριτικές σας, πραγματικά σας χρωστάω. Αυτό που έχουμε μέσα μας δεν μπορεί να μας κάψει. Rock ‘n roll και συνεχίζουμε”.

Κωνσταντίνος Ντάσιος: Οι πρώτες του δηλώσεις

Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας (20/06) στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Δεν στεναχωριέμαι καθόλου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να στεναχωηθώ. Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι ευγνώμων για όλο αυτό που έζησα και για αυτό που έδειξα χθες”.

Επίσης, αναφέρθηκε στο σχόλιο που του έκανε ο Νίκος Μουρατίδης πως δεν μπορεί να τραγουδά Τρύπες φορώντας στρας και στην απάντηση που έδωσε, ότι “εγώ δεν είμαι οι Τρύπες”.

“Αυτό που είπα για τις Τρυπες το είπα με πολύ σεβασμό. Εγώ είμαι ο Κωνσταντίνος, έχω το δικό μου πλάνο και τη δική μου καλλιτεχνική προσωπικότητα. Δεν μου άρεσε που μείναμε στο παντελόνι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα