Ξεσπά παίκτρια του Master Chef: 'Ο γιος μου με προειδοποίησε ότι οι Έλληνες θα με πληγώσουν'

Ξεσπά παίκτρια του Master Chef: 'Ο γιος μου με προειδοποίησε ότι οι Έλληνες θα με πληγώσουν'
PRINTSVCREEN ΑΠΟ YOUTUBE

Η Μάγια Τζουμούτια αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι μαγειρικής αφήνοντας αιχμές κατά των συμπαικτών της

Ένα δυνατό χτύπημα δέχτηκε το ριάλιτι μαγειρικής Master Chef με την οικειοθελή αποχώρηση της Μάγιας Τζουμούτια, η οποία εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για ορισμένες συμπεριφορές συμπαικτών της.

Η 46χρονη τόνισε κατά την ανακοίνωση της απόφασής της πως ο βασικός λόγος που αποχωρεί είναι η ήττα στην ομαδική δοκιμασία, στην οποία ήταν και αρχηγός. Στη συνέχεια, ωστόσο, διευκρίνισε πως υπήρχαν και άλλοι λόγοι, μιλώντας για ασέβεια ορισμένων συμπαικτών προς το πρόσωπό της, για χειρονομίες και για προσβολή της αξιοπρέπειάς της.

ADVERTISING

«Δεν είναι μόνο η ήττα, υπάρχουν και άλλα πράγματα. Είναι πολλά που συμβαίνουν μέσα στο σπίτι, με μένα, με τα παιδιά και δεν νιώθω όμορφα. Η κατάσταση μέσα στο σπίτι ήταν απαράδεκτη. Όταν βλέπω ένα παιδί 20 χρονών να κάνει κάποιες κινήσεις που είναι ασέβεια προς εμένα, με τα χέρια, καταλαβαίνετε, δεν θέλω να σας δείξω…Έχουν φτιάξει ομάδες τα παιδιά, εγώ δεν υπάρχω πουθενά. Στην κουζίνα δεν μπορώ να μπω, από τότε που μπήκαμε στο σπίτι. Με θεωρούν μια γυναίκα που δεν έχω καμία σχέση μέσα στην κουζίνα. Ότι είμαι μια ξένη, που δεν μιλάω καλά ελληνικά, ασέβεια προς εμένα που με στεναχωρεί πάρα πολύ. Κάνουν κάποιες χειρονομίες τα παιδιά μπροστά μου, που μου δείχνουν ότι δεν με σέβονται και απλά δεν έχω μάθει να ζω έτσι» είπε η Μάγια Τζουμούτια.

«Τους είχα πει ότι δεν μπορώ το τσιγάρο. Την κουζίνα την είχαν κάνει καπνιστήριο, αυτό το πράγμα απαγορεύεται. Ο γιος μου είχε πει “μαμά, μην πας, θα σε πληγώσουν γιατί τους Έλληνες τους ξέρω πολύ καλά”, όχι από ρατσιστικής πλευράς, μην το παίρνετε έτσι, απλά γιατί έχουμε μεγαλώσει εδώ και ο γιος μου το έχει βιώσει αυτό. Κάποια στιγμή θα μου πει ότι “δεν ήρθες στο γάμο μου και διάλεξες να μπεις σε ένα παιχνίδι, που είχα πει να μην μπεις”. Δεν φαντάστηκα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο και θα πληγωνόταν η αξιοπρέπειά μου και αυτό δεν το ανέχομαι γιατί έχω φτάσει στα 46 μου με αξιοπρέπεια» συνέχισε.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Master Chef
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Master Chef εναντίον Τατουάζ: Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης

Master Chef: Ένταση στην πρώτη ομαδική δοκιμασία - 'Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε'

Άστραψε και βρόντηξε ο Κοντιζάς στο Master Chef: Αν ήταν στο χέρι μου θα φεύγατε και οι τρεις

SHARE:

24Media Network