YFSF: Εκρηκτικός ο Ίαν ως Led Zeppelin – Δάκρυσε η Χρύσπα, μάγεψε ο Αργύρης Αγγέλου

YFSF: Εκρηκτικός ο Ίαν ως Led Zeppelin – Δάκρυσε η Χρύσπα, μάγεψε ο Αργύρης Αγγέλου

Την πρωτιά πήρε ο Ίαν ως Robert Plant, ενώ τα δάκρυα της Χρύσπα ως Adele τους συγκίνησαν όλους - Καταπληκτική η μεταμφίεση του Αργύρη Αγγέλου σε κινούμενο σχέδιο, υποδυόμενος την πριγκίπισσα Elsa από το "Frozen".

Μια καταπληκτική εμφάνιση που του χάρισε τη νίκη είχε ο Ίαν Στρατής στο Your Face Sounds Familiar χθες την Κυριακή, υποδυόμενος τον frontman του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Led Zeppelin, Robert Plant.

Η εξαιρετική του ερμηνεία σε ένα τόσο δύσκολο τραγούδι, το “Whole Lotta Love”, η ιδιαίτερη στάση σώματος του Robert Plant που υιοθέτησε και οι χαρακτηριστικές κινήσεις του Robert Plant, τις οποίες αντέγραψε, τον ανέδειξαν πρώτο στη βαθμολογία, τόσο από τους κριτές, όσο και από τους συμπαίκτες του, αλλά και από το κοινό. Φανερά συγκινημένος και χαρούμενος, ευχαρίστησε όλους μέσα απ’ την καρδιά του για τα καλά λόγια.

Ο Ίαν “κονταροχτυπήθηκε” στη βαθμολογία με τη Χρύσπα, η οποία είχε μια υπέροχη εμφάνιση ως Adele, τραγουδώντας το πολύ όμορφο “Someone Like You”. Η ερμηνεία της ήταν συναισθηματική, αληθινή και πολύ συγκινητική, αφού φαινόταν ότι ένιωθε πραγματικά το τραγούδι, ενώ με το που τελείωσε ξέσπασε σε κλάματα, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης και του ότι έχει συνδέσει το τραγούδι με κάποιον δικό της άνθρωπο.

Καταπληκτική, επίσης, ήταν η εμφάνιση του Αργύρη Αγγέλου ως πριγκίπισσα Elsa από την ταινία κινουμένων σχεδίων “Frozen”. Τραγουδώντας το “Let It Go” και μεταμφιεσμένος με απίστευτα πειστικό τρόπο σε Elsa, είχε μια πολύ όμορφη εκτέλεση, ενώ τα παραμυθένια virtual σκηνικά τους παρέσυραν όλους!

Πάρτε μια γεύση από το τι έγινε χθες:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα