Your Face Sounds Familiar: Γιατί δάκρυσε η Κοκκίνου

Your Face Sounds Familiar: Γιατί δάκρυσε η Κοκκίνου

Ο Αντώνης Δόμινος ως Tony Bennet έκλεψε τις εντυπώσεις στο live του ημιτελικού. Γιατί συγκινήθηκε η Έλλη Κοκκίνου (Vids)

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Έλλη Κοκκίνου στον ημιτελικό του Your Face Sounds Familiar.

Ακούγοντας τον Αντώνη Δόμινο να ερμηνεύει το Fly Me To The Moon ως Tony Bennet συγκινήθηκε και στη συνέχεια ανέφερε: “έχω ένα θέμα με αυτό το είδος της μουσικής. Μου θυμίζει πάντα τον μπαμπά μου. Και ήταν πολύ δύσκολο για μένα αυτό που έζησα εδώ τώρα. Και θα πω ότι μου θύμισες πάρα πολλές στιγμές με τον μπαμπά μου και τη μουσική αυτή που μου δίδαξε. Και δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Ήσουν συγκλονιστικός. Σε ευχαριστώ”.

Η Μαρία Μπεκατώρου στο φινάλε της βραδιάς του ημιτελικού, μετά τη νίκη του Αντώνη Δόμινου, ανακοίνωσε στο κοινό τους τέσσερις παίκτες που στα live του YFSF συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία από την ψηφοφορία του κοινού. Αυτοί είναι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Ησαΐας Ματιάμαπ, ο Άρης Μακρής και η Παρθένα Χοροζίδου. Ένας από αυτούς θα είναι ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar την ερχόμενη Πέμπτη.

Στα απρόοπτα του show η στιγμή που ο floor manager του Your Face Sounds Familiar Γιώργος Ασημινάκης άρχισε να σβήνει τα κεριά που είχαν ανάψει για την εμφάνιση της Παρθένας Χοροζίδου την ώρα που μιλούσε η κριτική επιτροπή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα