Ζόζεφιν: Το πραγματικό της όνομα, ο “τσιγκούνης” και η αλήθεια για τη σχέση της με τον Πέτρο Ιακωβίδη

Ζόζεφιν: Το πραγματικό της όνομα, ο “τσιγκούνης” και η αλήθεια για τη σχέση της με τον Πέτρο Ιακωβίδη
Ζόζεφιν ΑΝΤ1

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να πάει στη Eurovision και να συνεργαστεί με την Ελένη Φουρέιρα.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/03) η γνωστή τραγουδίστρια Ζόζεφιν, η οποία μίλησε για την πορεία της, το απαιτητικό πρόγραμμα της δουλειάς της, την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της.

Αναφερόμενη στην καριέρα της και τη στιγμή που είχε σκεφτεί να παρατήσει το τραγούδι, η ταλαντούχα τραγουδίστρια είπε: “Έχω άγχος πριν από το οτιδήποτε κάνω, είτε είναι σόου, είτε συνέντευξη. Θέλω να φαίνεται η δουλειά που έχουμε κάνει! Όταν βάζουμε στόχους, γιατί είμαι άνθρωπος που βάζω στόχους. Τώρα τραγουδάω περίπου 11 χρόνια. Ξεκίνησα μωρό, δεν ήξερα να κρατάω το μικρόφωνο, πέρασα δύσκολα και είχα σκεφτεί να παρατήσω το τραγούδι, γιατί ένιωθα ότι δεν μου ερχόντουσαν ωραία τραγούδια. Και δεν είχε γίνει και κάτι “ουάου”. Τυχαία μου ήρθε το τραγούδι “Μάγια”, πιστεύω ότι όταν βάζεις στόχο και συντονίζονται όλα γύρω σου, πρέπει να είσαι σωστός. Έχω φτάσει μέχρι εδώ με πολλή σκληρή δουλειά, αλλά δεν είναι η ώρα να επιβραβεύσω τη Ζόζεφιν”.

Η ίδια εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετάσχει στη Eurovision κάποια στιγμή, δηλώνοντας: “Είναι κάτι που θέλω πολύ, αλλά ταυτόχρονα με φοβίζει γιατί είμαι τελειομανής και αν πάω, θέλω να είναι όλα τέλεια. Να έχω το τέλειο τραγούδι, να έχω τη σωστή ομάδα. Θα ήταν χαρά μου πάντως να πάω, είτε με την Ελλάδα είτε με την Κύπρο”.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Ζόζεφιν διέψευσε τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον συνάδελφό της Πέτρο Ιακωβίδη. Όπως είπε:Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Και με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο τα ίδια λέγανε. Μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις με όποιον συνεργάζομαι! Ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, με έχει ξεκλειδώσει και είμαστε τώρα 4 μήνες στη Θεσσαλονίκη. Γίνεται χαμός. Είχα να πάω πολλά χρόνια. Εκεί πέρα πραγματικά ξέρουν να διασκεδάζουν. Περνάω πολύ καλά, το απολαμβάνω”.

Αποκάλυψε, επίσης, πως στο παρελθόν είχε σχέση με έναν τσιγκούνη άνδρα, κάτι που δεν της άρεσε καθόλου. Είχα σχέση με κάποιον που ήταν τσιγκούνης, ενώ είχε χρήματα έλεγε πάντα “Ζόζεφιν πλήρωσε”. Είναι η κίνηση που μετράει. Πάντως, δεν είναι κάτι που με απασχολεί το ποιος θα πληρώσει τον καφέ ή το φαγητό. Μην στεκόμαστε στα “μικρά”. Με ενδιαφέρει να υπάρχει η βάση, να είναι δίπλα μου επειδή μ’ αγαπάει”.

Η Ζόζεφιν αποκάλυψε, επίσης, το πραγματικό της όνομα, εξηγώντας:Το πρώτο όνομα μου είναι Τζέσικα. Μου το έδωσε η μητέρα μου από την Jessica Rabbit. Κανονικά έπρεπε να βαφτιστώ Ειρήνη, όπως η γιαγιά μου. Είχε γίνει ολόκληρος χαμός. Τελικά πήρα της προγιαγιάς μου, Ιωσηφίνα”.

Τέλος, δήλωσε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με την Ελένη Φουρέιρα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα