Ο Όμιλος Vorwerk επενδύει στην Ελλάδα επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του με το Thermomix®

Διαβάζεται σε 2'
Ο Όμιλος Vorwerk επενδύει στην Ελλάδα επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του με το Thermomix®

Ο κορυφαίος Όμιλος στον τομέα των άμεσων πωλήσεων οικιακών συσκευών υψηλής ποιότητας στον κόσμο ενισχύει το εγχώριο αποτύπωμά του και το γιορτάζει σε μια μοναδική εκδήλωση με επίκεντρο το Thermomix®.

Ο Όμιλος Vorwerk βλέπει στην ελληνική αγορά πολύ ισχυρή δυναμική λόγω της γαστρονομικής της παράδοσης, της οικονομικής της σταθερότητας και της αυξανόμενης ζήτησης της αγοράς για λύσεις μαγειρικής στο σπίτι. Τα κεντρικά γραφεία της Vorwerk Hellas, καθώς και το Experience Store θα ανοίξουν τις πύλες τους στην Κηφισιά εντός του 2ου τριμήνου του 2024, ενώ ήδη λειτουργεί υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας τις ανάγκες του βόρειου τμήματος της χώρας. Τόσο το Concept Store στην Κηφισιά όσο και το υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη θα δημιουργήσουν ευκαιρίες απασχόλησης για απευθείας πωλήσεις καθώς και διοικητικές θέσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρών ήταν και ο Γερμανός Πρέσβης στην Ελλάδα κ. Andreas Kindl, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα σχέδια του Ομίλου Vorwerk για την Ελλάδα, καθώς και να απολαύσουν την ποικιλία του Thermomix® TM6 και του Cookidoo® σε 10 σταθμούς μαγειρέματος. Έτσι, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν συμβούλους Thermomix® από 9 διαφορετικές χώρες και να πάρουν μια κλεφτή ματιά από την Διεθνή Κουζίνα μέσα από τις 90.000 συνταγές, που είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα. Για την εκπροσώπηση της Ελληνικής κουζίνας το Thermomix®, επέλεξε ως πρεσβευτή τον γνωστό σεφ Πέτρο Συρίγο, ο οποίος προχώρησε σε μια γευστική επίδειξη μαγειρικής, για όλους τους παρευρισκόμενους. Αυτή ήταν και η ευκαιρία για την Thermomix Hellas, να ανακοινώσει την πολυετή συνεργασία της με τον Chef Πέτρο Συρίγο, ο οποίος θα αποτελέσει έναν σπουδαίο πρεσβευτή του brand στην Ελλάδα.

Ο κ. Γιάννης Σκλαβάινας, Γενικός Διευθυντής της Vorwerk Hellas, υπογράμμισε τη στρατηγική σημασία αυτής της επέκτασης, λέγοντας: «Η σημερινή εκδήλωση υπογραμμίζει μια κομβική στιγμή στη στρατηγική μας επέκταση στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας όχι μόνο την επέκταση των δραστηριοτήτων της Vorwerk Hellas, αλλά και τη δέσμευσή μας να ενσωματώσουμε την πλούσια γαστρονομική παράδοση της Ελλάδας στην καινοτόμο τεχνολογία της Thermomix».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα