"Σκούπα" στη Θεσσαλονίκη για το παρεμπόριο

ΑΘΗΝΑ-Αστυνομικά μέτρα για την ασφάλεια του αντιπρόεδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν,από το Προεδρικό Μέγαρο στο Μαξίμου.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Πρόστιμα σε βάρος εννέα ατόμων και κατάσχεση εκατοντάδων προϊόντων παρεμπορίου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται από άντρες της αστυνομίας οι ειδικές δράσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης για την καταπολέμηση του παραεμπορίου και από την πρόσφατη επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε, βεβαιώθηκαν συνολικά παραβάσεις και πρόστιμα σε βάρος 22 ατόμων, ενώ κατασχέθηκαν 1.973 είδη απομιμητικών προϊόντων.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα σε βάρος εννέα ατόμων που ασκούσαν το επάγγελμα του πλανόδιου μικροπωλητή, χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή, 11 παραβάσεις των διατάξεων του ΚΟΚ. Και δύο παραβάσεις για επαιτεία.

Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.973 προϊόντα παρεμπορίου και συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων: 1.692 είδη και αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, 160 τσάντες, 40 κάρτες κινητής τηλεφωνίας και 20 ζευγάρια παπούτσια.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network