Σηκώνουν τις μπάρες

default image

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους τα μέλη του κινήματος "Δεν Πληρώνω". Στα διόδια στις Αφίδνες το Σάββατο, νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Αντιδράσεις για την απόφαση της κυβέρνησης να θεωρείται παράβαση του ΚΟΚ, η άρνηση πληρωμής του αντιτίμου διοδίων

Με συγκέντρωση το Σάββατο στις 4 το απόγευμα στα διόδια των Αφιδνών, αντιδρά το κίνημα «Δεν Πληρώνω» στην καθιέρωση ως παράβαση του ΚΟΚ της άρνησης πληρωμής διοδίων.

Μέλη του κινήματος έκαναν γνωστό ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, κάνοντας λόγο για αντισυνταγματικότητα της ρύθμισης.

Ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης επανέλαβε σε δηλώσεις του ότι θα υπάρξουν σημαντικές μειώσεις διοδίων, τόσο στα υπό κατασκευή τμήματα των αυτοκινητόδρομων όσο και στους ήδη υπάρχοντες σταθμούς.

Προανήγγειλε επίσης ότι θα καθιερωθούν εκπτώσεις για όσους κάνουν πολύ συχνές διελεύσεις, ενώ θα υπάρξουν και «γενναίες διευκολύνσεις» για τις τοπικές κοινωνίες με τα ηλεκτρονικά διόδια.

«Όταν σύντομα συμβούν όλα αυτά, όλες οι αντιδράσεις θα είναι αδικαιολόγητες», πρόσθεσε ο υφυπουργός Υποδομών, διευκρινίζοντας ότι η μείωση των διοδίων θα επιβαρύνει και τις κοινοπραξίες αλλά και το Δημόσιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα