24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΤΣΙΑΡΤΑΣ: ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΞ, ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μετά την καταδίκη του για τρανσφοβικά σχόλια, ο Βασίλης αναλύει τα επόμενα -πολύ αργά- βήματά του.

Έβλεπα τον δικαστή στην έδρα να βάζει να πίνει ένα ποτήρι νερό και το θεώρησα καλό σημάδι, λέω “αυτός μου κλείνει το μάτι τώρα, εδώ είμαστε”.

Αλλά τελικά δεν πήγε και πολύ καλά αυτό.

Καταρχάς, πού θυμούνταν τι είχα πει πριν πέντε χρόνια; Ζωή δεν έχουν; Άσε που άμα τα σβήσεις απ’ το Facebook, σβήνονται για πάντα. Έτσι λειτουργεί το ίντερνετ, όλοι το ξέρουν αυτό.

Άρα εδώ κάτι περίεργο συνέβη, πού τα βρήκαν; Κάποιοι μάλλον θα έκαναν αυτό που λένε “το screenshot”. Και ποιοι είναι αυτοί που έχουν στα χέρια τους μία τόσο προηγμένη τεχνολογία; Λίγο μυαλό να έχεις, καταλαβαίνεις ποιοι (δεν έχω ιδέα).

Δεύτερον. Τρανσφοβικοί είστε και φαίνεστε. Εγώ απλά έχω φοβία προς τα τρανς άτομα. Μάθετε ελληνικά και ξαναελάτε.

Τρίτον, ισχύει ό, τι λέει ο ΛΕΞ -αν και εγώ κανονικά είμαι φαν Νότη… “Πρόβατα ξυπνάτε”, “Μα εγώ είμαι Έλληνας δεν θα πεθάνω, υπήρξα άρχοντας στον κόσμο επάνω”, και τέτοια. Δύσκολα τραγούδια, θέλει να τα ακούσεις πολλές φορές, αλλά και πάλι, μπορεί να μην πιάσεις ούτε τα μισά.

Αλλά τώρα θέλω να μιλήσω τη γλώσσα της νεολαίας, θέλω να μιλήσω με το ραπ!!! Και το έχω ξανακάνει. Είχα κάτσει σε μια καφετερία και τους είχα πει “τι γίνεται παιδιά, πώς πάει; Δεν ξέρω αν το έχετε μάθει και εσείς αλλά ακούγεται έντονα ότι την ψηλή την παίρνει ο Ντάντυ, την κοντή την παίρνει ο Fy”.

“Μέσα σ’ όλα είσαι, θείε Βασίλη” μου είπανε, και χαχανίσαμε ασυγκράτητα.

Αλλά θέλω να ‘μαι ξεκάθαρος. Ούτε εμένα μ’ αρέσει που ο ΛΕΞ λέει να πέσουν οι ΔΙΑΣ απ’ τις μηχανές, αλλά κι εμείς που φάγαμε τα γόνατά μας στα γήπεδα τόσα χρόνια, τι πάθαμε; Δεν πέσαμε κάτω εμείς; Δεν συρθήκαμε; Προσοχή. Δεν λέω ότι θέλω να πάθουν το ίδιο, ότι θέλω να πέσουν, αλλά ας πούμε ότι αν συνέβαινε δεν θα στεναχωριόμουν και τόσο. Μέχρι εκεί.

Τέλος πάντων. Μεταξύ μας, δεν νικιέται η αλήθεια γι’ αυτό κι εγώ θα κάνω έφεση. Το 2029. Ή μάλλον όχι, δεν θα βιαστώ. Σιγά σιγά. Θα δούμε πότε.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα