ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κρουαζιέρα στη Σαντορίνη (φωτογραφία αρχείου)

Νέο ρεκόρ αφίξεων τουριστών για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου - Τη μεγαλύτερη αύξηση καταγράφει η Σαντορίνη

Εξαιρετικές επιδόσεις κατέγραψαν οι αφίξεις ξένων τουριστών στα κύρια αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Σαντορίνης και Μυκόνου τον Απρίλιο και το μισό Μάιο. Εκατοντάδες χιλιάδες προγραμματισμένες θέσεις μέχρι μέσα Ιουνίου.

Ξενογιαννακοπούλου-Νοτοπούλου: "Θλιβερές καταγγελίες για τις συνθήκες εργασίας στον τουρισμό - Η κυβέρνηση κωφεύει"

Ξενογιαννακοπούλου-Νοτοπούλου: "Θλιβερές καταγγελίες για τις συνθήκες εργασίας στον τουρισμό - Η κυβέρνηση κωφεύει"

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Κατερίνα Νοτοπούλου τονίζουν ότι η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα λύσεις στα προβλήματα των εργαζόμενων σε τουρισμό και επισιτισμό.

Ο Άγιος Νικόλαος στην Κρήτη

Οι "νέοι παίχτες" στην ξενοδοχειακή αγορά της Κρήτης - Γιατί αποχώρησαν μεγάλοι Έλληνες ξενοδόχοι

Επενδυτικά κεφάλαια δισεκατομμυρίων ευρώ αλλάζουν το τουριστικό τοπίο στην Κρήτη, με πολλά ξενοδοχεία να αλλάζουν χέρια και mega projects να είναι στα σκαριά.

Ελλάδα "ψηφίζουν" Αυστριακοί και Άγγλοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Ελλάδα "ψηφίζουν" Αυστριακοί και Άγγλοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Οι αγορές της Αυστρίας και της Βρετανίας δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από εκδηλώσεις του ΕΟΤ στις δύο χώρες, για την προβολή του ελληνικού τουρισμού.

"Φρένο" στις κρατήσεις στα ελληνικά κάμπινγκ φέρνουν καύσιμα και πόλεμος

"Φρένο" στις κρατήσεις στα ελληνικά κάμπινγκ φέρνουν καύσιμα και πόλεμος

Χαμηλές πτήσεις καταγράφουν πληρότητες και κρατήσεις για τη φετινή σεζόν στα κάμπινγκ της χώρας. Την κατάσταση εξηγεί στο NEWS 24/7 o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Κάμπινγκ.

Χανιά

Ποια είναι η τουριστική ζήτηση για Κρήτη και Ρόδο μέχρι το τέλος Αυγούστου - Σε ποια θέση βρίσκονται οι Έλληνες ταξιδιώτες

Ανάκαμψη μετά από δύο χρόνια πανδημίας για τους δύο μεγαλύτερους προορισμούς της Ελλάδας δείχνουν τα στοιχεία της ΟΤΑ Insight που εκδόθηκαν για το NEWS 24/7. Κρήτη και Ρόδος καταγράφουν υψηλή ζήτηση από μεγάλες και μικρότερες αγορές, αλλά και από Ελλάδα.

Αεροσκάφος σε αεροδρόμιο (φωτό αρχείου)

Αύξηση της αεροπορικής κίνησης στην Ελλάδα - Στο 72% οι τιμές των καυσίμων αεροσκαφών από τον Ιανουάριο

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία επηρέασε αρνητικά τις πτήσεις τσάρτερ. Οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους σημειώνουν τις καλύτερες επιδόσεις.

. Porta Maggiore. :

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνει εκδήλωση μνήμης στην Ιερά Μονή το Αγίου Μηνά

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την σφαγή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων της Χίου από τον Οθωμανικό στρατό και την καταστροφική τους μανία, διοργάνωσε εκδήλωση μνήμης στην Ιερά Μονή του Αγίου Μηνά.

Κως

Tripadvisor: Τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία και παραλίες στον κόσμο - "Σάρωσε" ξενοδοχείο στην Κω

Κως, Κρήτη, Χαλκιδική, Κέρκυρα και Σαντορίνη είναι οι περιοχές που είτε ως προορισμοί, είτε τα ξενοδοχεία και οι παραλίες τους βρέθηκαν στην κορυφή του κόσμου.

Μύκονος

Απογειώνεται η ζήτηση της τουριστικής βίλας στην Ελλάδα - Ξεπερνά τις 100.000 ευρώ η ενοικίαση για 7 μέρες στη Μύκονο

Η βίλες επιλέγονται ως τουριστικό κατάλυμα από όλο και περισσότερους τουρίστες στη μετά COVID εποχή, με τη χώρα μας να αυξάνει συνεχώς τη διάθεση τους σε νησιωτικούς αλλά και σε προορισμούς της ενδοχώρας.

Αθήνα

Πόσα ξενοδοχεία άνοιξαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την αρχή της πανδημίας - Ξεκίνησε η τουριστική ανάκαμψη

Η ελληνική πρωτεύουσα πρόσθεσε στο ξενοδοχειακό δυναμικό τις από τις αρχές του 2020 1.600 δωμάτια, ενώ βρίσκονται υπό κατασκευή περίπου 1.300. Πόσα ξενοδοχεία άνοιξαν στη Θεσσαλονίκη.