Επιστρέφει στη Ζάκυνθο η Louis Hotels με νέο ξενοδοχείο

Επιστρέφει στη Ζάκυνθο η Louis Hotels με νέο ξενοδοχείο
Louis Hotels

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα παρουσίασε τη νέα «Exclusive» συλλογή ξενοδοχείων της στην τουριστική αγορά της Βρετανίας.

Μια νέα πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της η Κυπριακή αλυσίδα Louis Hotels, σηματοδοτώντας την επιστροφή της στο νησί της Ζακύνθου και επεκτείνοντας την παρουσία της στη χώρα μας.

Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο Κing Jason Zante που θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του το 2024. Η νέα μονάδα θα διαθέτει 87 σουίτες – 65% των οποίων με πρόσβαση σε πισίνες ή με ιδιωτική πισίνα- 3 εστιατόρια και deluxe σπα.

H Louis Hotels πούλησε τον Ιανουάριο του 2020 στην ΗΙΡ, που ανήκει σε επενδυτικά ταμεία της Blackstone, πέντε ξενοδοχειακές μονάδες, ανάμεσα σε αυτές και τα Zante Beach και Plagos Beach στη Ζάκυνθο. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει 6 μονάδες στην Ελλάδα και 20 στην Κύπρο.

Το νέο ξενοδοχείο της Ζακύνθου θα ενταχθεί στη συλλογή «Exclusive», μαζί με το Ionian Sun στην Κέρκυρα, το οποίο θα υποστεί ολική μεταμόρφωση και θα αναβαθμιστεί σε ξενοδοχείο πολυτελείας αποκλειστικά για ενήλικες. Διαθέτοντας 136 σουίτες, 4 εστιατόρια, 5 μπαρ, 3 πισίνες και πλήρεις εγκαταστάσεις σπα, το Ionian Sun θα είναι επίσης έτοιμο το 2024.

Η Louis Hotel παρουσίασε τις συλλογές των ξενοδοχείων της στην έκθεση τουρισμού του Λονδίνου WTM, ανάμεσα τους και την ανανεωμένη συλλογή «Elegant», της οποία νέο μέλος θα είναι το Kerkyra Blue Hotel & Spa, το οποίο αναβαθμίζεται σε πεντάστερο. Οι εργασίες για ολική μεταμόρφωση ήδη εκτελούνται, με το ξενοδοχείο να αναμένεται να ανοίξει τον Μάιο του 2023.

Στην νέα συλλογή «Exclusive» εντάσσεται και το παραθαλάσσιο πεντάστερο ξενοδοχείο Asterion Suites & Spa, που άνοιξε το 2021 στα Χανιά της Κρήτης και το οποίο από το καλοκαίρι του 2023 θα διαμορφωθεί για να φιλοξενεί αποκλειστικά ενήλικες.

Στην «Exclusive» collection ανήκουν επίσης τα ξενοδοχεία της αλυσίδας στη Μύκονο, το Mykonos Theoxenia και το Once in Mykonos.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα