"Τσάκωσαν" καθηγητή με ανήλικα στο κρεβάτι του

"Τσάκωσαν" καθηγητή με ανήλικα στο κρεβάτι του

Στα χέρια της αστυνομίας άλλος ένας εκπαιδευτικός που πιάστηκε επ' αυτοφόρω στο κρεβάτι του με 2 ανήλικα. Σύλληψη μετά από παρακολούθηση. Στην κατοχή του βιντεοκασέτες από τις ερωτικές στιγμές με τα θύματά του

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ρεθύμνου η σύλληψη το απόγευμα της Πέμπτης ενός 47χρονου εκπαιδευτικού για παιδεραστία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η "Νέα Τηλεόραση", ο εκπαιδευτικός, ο οποίος σημειωτέον είναι και προπονητής σε παιδικά τμήματα ομάδας του Ρεθύμνου, συνελήφθη επ' αυτοφόρω στο σπίτι του, πάνω στο κρεβάτι, με δύο ανήλικα αγόρια.

Οι άνδρες της Ασφάλειας γνώριζαν εδώ και καιρό τις "ορέξεις" του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού, αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν, τoν έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και κατάφεραν αργά το βράδυ να τον συλλάβουν μέσα στο σπίτι του, την ώρα που βρισκόταν "παρέα" με δύο ανήλικα αγόρια.

Μάλιστα, οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν στα χέρια dvd και βιντεοκασέτες, καθώς ο εκπαιδευτικός φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 περιπτώσεις μικρών σε ηλικία παιδιών, τα οποία ντρέπονταν να πουν στους δικούς τους τι είχε συμβεί, καθώς φαίνεται πως ο εκπαιδευτικός τα είχε υπό καθεστώς απειλών.

Η είδηση έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας στο Ρέθυμνο, που δεν περίμενε ότι ο αυτός ο άνθρωπος θα έκρυβε τόσο καλά μία τέτοια διαφορετική πτυχή της προσωπικής του ζωής.

Πρόκειται για εκπαιδευτικό της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, παντρεμένο, με παιδιά.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου αναμένεται να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για την υπόθεση και το πως έφτασαν στη σύλληψη του εκπαιδευτικού.

Έρευνα διέταξε το υπουργείο Παιδείας

Η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, έδωσε εντολή, να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για άμεση απομάκρυνση του εκπαιδευτικού από το σχολείο και για την άσκηση όλων των ποινικών και πειθαρχικών μέσων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκπαιδευτικός ασελγούσε σε μαθητή

SHARE: