Βίντεο: Αστυνομικός ψεκάζει τους συναδέλφους του σε παρέλαση

Βίντεο: Αστυνομικός ψεκάζει τους συναδέλφους του σε παρέλαση

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη με αναίτια χρήση χημικών. Δείτε το βίντεο με αστυνομικό που στην προσπάθεια να διαλύσει τις διαμαρτυρίες κατοίκων, τελικά... ψεκάζει με χημικά τους συναδέλφους του (Vid)

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε ο ψεκασμός χημικών στην Τρίπολη από άνδρα της αστυνομίας, στην προσπάθεια να διαλύσει το συγκεντρωμένο πλήθος που διαμαρτύρονταν κατά των νέων μέτρων λιτότητας.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης, για τον εορτασμό της επετείου του "Όχι".

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρέλασης, ομάδα πολιτών που διαμαρτύρονταν ενάντια στο μνημόνιο κινήθηκε προς την πλευρά των επισήμων.

Στην κίνησή τους αυτή οι διαδηλωτές βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρή αστυνομική δύναμη που τους έφραξε το δρόμο.

Και ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν με τα σώματα και τις ασπίδες τους – και χωρίς να φορούν κράνη και τις ειδικές μάσκες – ένας συνάδελφός τους χωρίς καμία εντολή έκανε χρήση χημικών, διαλύοντας τόσο τους διαδηλωτές όσο και τους ίδιους τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το arcadiavoice.gr είναι χαρακτηριστική η κίνηση του επικεφαλής αξιωματικού, αμέσως μετά τη χρήση των χημικών προς τον άντρα που έχει το σπρέι, όπως επίσης η δυσφορία και τα δάκρυα που προκάλεσε η χρήση των χημικών στους ίδιους τους αστυνομικούς.

Δείτε όλα όσα έγιναν στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης και τις μαθητικές παρελάσεις σε όλη την χώρα, όπως τις κατέγραψε το NEWS 247.

Πηγή Βίντεο: Arcadiavoice.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αστυνομικός ψέκασε τους… συναδέλφους του!

SHARE:

24Media Network