Δασκάλα του σεξ και της μαριχουάνας

Δασκάλα του σεξ και της μαριχουάνας

Σε απόλυση οδήγησαν οι αρχές ενός σχολείου των Η.Π.Α μια δασκάλα η οποία φέρεται ότι κάπνιζε μαριχουάνα και επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα διέρρευσαν από καλοθελητές στο διαδίκτυο (Pic)

Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν δασκάλα στο δημοτικό σχολείο του Kingsway στο Port Charlotte. Η ζωή της έδειχνε φυσιολογική έως ότου κάποιος άγνωστος ταχυδρόμησε τον περασμένο Ιούνιο δυο φακέλους με τέσσερις φωτογραφίες της και πέντε αποσπάσματα βίντεο στο επαρχιακό γραφείο του Charlotte County.

Πρωταγωνίστρια στα βίντεο ήταν η 35χρονη Natalie SantAgata δασκάλα στην περιοχή από το 2002. Στα βίντεο η νεαρή δασκάλα φαίνεται να καπνίζει μαριχουάνα και να κάνει σεξουαλικές χειρονομίες. Μάλιστα οι αντιδράσεις τις έδειχναν φυσιολογικές πράγμα που σημαίνει ότι γνώριζε ότι την κινηματογραφούσαν.

Δασκάλα του σεξ και της μαριχουάνας

Ο επόπτης ασφαλείας Steve Cummings  αναφέρει "Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι ο ανώνυμος αποστολέας δεν θα συνεχίσει να στέλνει αυτά τα βίντεο" και πρόσθεσε  "Είναι σαφές ότι τα κίνητρα του είναι να προκαλέσει μεγάλη προσωπική και επαγγελματική βλάβη στη  Natalie SantAgata.

Ο φόβος του Cummings επιβεβαιώθηκε. Ορισμένα από τα βίντεο ανέβηκαν στο διαδίκτυο και πριν λίγες μέρες η 35χρονη απολύθηκε από το σχολείο στο οποίο εργαζόταν τα εννέα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο σε εξετάσεις ούρων που της έγιναν τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά ως προς τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών.

SHARE:

24Media Network