Δώρος και Αθηνά στο 2Night Show: “Δεν βάζω κάλτσα στο μαγιό μου”

Δώρος και Αθηνά στο 2Night Show: “Δεν βάζω κάλτσα στο μαγιό μου”

Η Αθηνά και ο Δώρος αποκάλυψαν τι συμβαίνει πραγματικά στο Power of Love - "Μιλάμε για ένα ριάλιτι μονταρισμένο, μπορούν να κόψουν και να ράψουν ότι θέλουν".

Τι έχουν ετοιμάσει οι «Μύγες» στην Αθηνά Χρυσαντίδου και στον Δώρο Παναγίδη; Πώς θα αντιδράσουν στα προκλητικά τους σχόλια;

Οι απαντήσεις στο παρακάτω βίντεο. Μεταξύ άλλων, ο Δώρος απαντάει και για τις φωτογραφίες του ως μοντέλο, ενώ η Αθηνά τραγουδάει ακαπέλα.

Σε μια απολαυστική συνέντευξη, μιλάνε για τη συμμετοχή τους στο Power Of Love, την οικειοθελή αποχώρηση και τη σχέση τους.

“Όλοι ξέραμε ότι ήταν το λάθος ριάλιτι, κανείς δεν ήθελε να πάει να ερωτευτεί σε ένα σπίτι. Εκεί που νιώθουμε ότι θίγεται η αξιοπρέπειά μας και κάποια πράγματα δεν μας ταιριάζουν, ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγουμε. Σωστά πράξαμε, δείξαμε ότι δεν είμαστε εκεί για κανένα έπαθλο γιατί δεν γνωρίζαμε και ποιο θα είναι το έπαθλο. Μιλάμε για ένα ριάλιτι μονταρισμένο, μπορούν να κόψουν και να ράψουν ότι θέλουν. Να θέλουν να παρουσιάσουν και να προκαλέσουν πράγματα και καταστάσεις” είπαν για την αποχώρησή τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα