Γυναίκα που είχε ερωτικές σχέσεις με φαντάσματα, αρραβωνιάστηκε φάντασμα

Γυναίκα που είχε ερωτικές σχέσεις με φαντάσματα, αρραβωνιάστηκε φάντασμα

Όπως δηλώνει τουλάχιστον η ίδια. Η γυναίκα από τη Βρετανία πιστεύει πως είχε ερωτική σχέση με τουλάχιστον 20 φαντάσματα μέχρι τώρα στη ζωή της.

Η Amethyst Realm είναι μια 30χρονη από τη Βρετανία που διατείνεται πως έχει μεταφυσικό χάρισμα.

Σύμφωνα με την ίδια, έχει συνάψει ερωτική σχέση με 20 εραστές που είναι φαντάσματα και πρόσφατα αρραβωνιάστηκε ένα πνεύμα που γνώρισε σε επαγγελματικό της ταξίδι στην Αυστραλία τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μάλιστα, η πρώτη ερωτική επαφή των “δύο” έγινε κατά την πτήση της από την Αυστραλία προς την πατρίδα.

Στη συνέχεια, η Realm δήλωσε πως ο “φαντομάς εραστής” της έκανε πρόταση γάμου σε ταξίδι “τους” στις σπηλιές Wookey Hole στο Σόμερσετ της Βρετανίας. Παρόλα αυτά, δηλώνει στην εφημερίδα Sun πως δεν είναι 100% σίγουρη πως ο… εραστής είναι γένους αρσενικού. Το πνεύμα όμως της έχει πει πως είχε τρεις ζωές στο παρελθόν και πως “δεν έχει σημασία” το φύλο του. Όπως άλλωστε δηλώνει, το σεξ με ένα πνεύμα είναι κατά πολύ καλύτερο απ’ ότι με έναν άνδρα.

Η 30χρονη φοράει και δαχτυλίδι και προγραμματίζει και τον γάμο της. Ο οποίος γάμος θα είναι μια παγανιστική τελετή κάπου στην εξοχή.

Μάλιστα, η οικογένειά της έχει αποδεχθεί την ιστορία της και στηρίζει τα πλάνα της… Περί ερωτικής και μη ορέξεως… (οινο)πνεύματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα