Λίστα: Αυτές είναι οι πορνοστάρ που αναζήτησε ο πλανήτης περισσότερο το 2018

Λίστα: Αυτές είναι οι πορνοστάρ που αναζήτησε ο πλανήτης περισσότερο το 2018

Το Pornhub έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις πρωταγωνίστριες ερωτικού περιεχομένου που ξεχώρισαν τη χρονιά που κλείνει - Η... "διαχρονική" έκπληξη της λίστας.

Η πορνοστάρ της χρονιάς που φεύγει, είναι λοιπόν η Stormy Daniels, η οποία έλαβε περισσή δημοσιότητα μετά το σκάνδαλο εμπλοκής της στις “ροζ υποθέσεις” του προέδρου Τραμπ.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το μεγαλύτερο site πορνογραφικού περιεχομένου του πλανήτη, το Pornhub, στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Mia Khalifa, παρότι έχει αποσυρθεί από την πορνοβιομηχανία από το 2014. Η ίδια άλλωστε πρωταγωνίστησε σε ερωτικές ταινίες για λίγους μόνο μήνες, ωστόσο ακόμη εξαργυρώνει τη φήμη της, ενώ σήμερα είναι social media persona, webcam model και σχολιάζει αθλητικούς αγώνες.

Ακολουθεί η Riley Reid, η Lana Rhoades και η Brandi Love.

Μέσα στη λίστα δε, είναι και η Kim Kardashian παρότι ουδέποτε υπήρξε επισήμως πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, αλλά έγινε γνωστή μέσα από το περιθρύλητο sex tape της.

H σχετική λίστα για τους άνδρες πρωταγωνιστές παρακάτω:

Μέσα στη χρονιά η δημοφιλέστερη πορνογραφική ιστοσελίδα δέχθηκε 33,5 δισεκατομμύρια επισκέψεις, 92 εκατομμύρια την ημέρα κατά μέσο όρο.

 

Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες που αναζητήθηκαν, μπορείτε να δείτε τη σχετική λίστα επίσης παρακάτω:

Στις 4 πρώτες θέσεις παρέμειναν οι όροι lesbian, hentai, milf και step mom. Ενώ υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για την Ασία.

Στη χώρα μας, αναζητήθηκαν περισσότερο βίντεο με λεσβιακό ερωτικό περιεχόμενο. Αντιθέτως, στη Ρωσία και όλη την Ασία, πρώτη κατηγορία είναι τα βίντεο “hentai”:

Ακολουθούν οι λίστες με το τί αναζήτησαν ως προς τις κατηγορίες, άνδρες και γυναίκες:

Αυτό που πραγματικά προκαλεί εντύπωση πάντως, είναι ότι ο δεύτερος “όρος” στις αναζητήσεις του Pornhub για το 2018, είναι το παιχνίδι Fortnite.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις χώρες που επισκέπτονται περισσότερο το site, οι ΗΠΑ είναι στην κορυφή, ενώ ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ινδία, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Γαλλία και η Γερμανία.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα