Οι κρυφές παραλίες της Αττικής

Οι κρυφές παραλίες της Αττικής

H Αττική έχει πανέμορφα και γαλήνια μέρη τα οποία βρίσκονται μόλις μία ώρα μακριά από το πολύβουο κέντρο της Αθήνας (Drone Video)

Υπέροχες παραλίες της Αττικής, περίπου μία ώρα απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, ιδανικές για όσους “ξέμειναν” στο κλεινόν άστυ την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, αλλά και για όσους επιστρέψουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως και ο Σεπτέμβρης ενδείκνυται για μπάνια και διακοπές.

Απολαύστε μια εναέρια βόλτα του drone του haanity, πάνω από τρεις “κρυφές”, ή αν προτιμάτε, λιγότερο γνωστές παραλίες της Αττικής. Κατά σειρά εμφάνισης στα πλάνα:

1) η παραλία Λιμανάκι, που θυμίζει το “Ναυάγιο” της Ζακύνθου σε μικρογραφία, καθώς περιβάλλεται από κάθετα, απότομα βράχια και τα νερά της είναι γαλαζοπράσινα. Η πρόσβαση γίνεται από παραλιακό μονοπάτι. Οι συντεταγμένες εδώ, μιας και μιλάμε για έναν πραγματικά κρυφό κολπίσκο.

2) η παραλία Μεγάλο Σέσι με τα πεντακάθαρα νερά της και τα βότσαλα, τον παραλιακό δρόμο για περπάτημα και το γραφικό εκκλησάκι της Μεταμορφώσεως με το δασάκι από αλμυρίκια.

3) η παραλία Μικρό Σέσι που μοιάζει με αυτές των Σποράδων και περιβάλλεται από δάσος και μικρό λιβάδι.

Σημειώνεται ότι κοντά στις παραπάνω παραλίες ολοκληρώνεται ο νέος Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, με τους κατοίκους της περιοχής να διατυπώνουν ανησυχίες σχετικά με το τί μπορεί να συμβεί μέσα από τη ροή του νερού τους χειμερινούς μήνες. Οι τεχνικές μελέτες ωστόσο, κάνουν λόγο για καταλληλότητα του χώρου.

Ολόκληρη την τεχνική έκθεση σχετικά με το έργο μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ (δείτε τα συμπεράσματα της μελέτης).

Πηγή βίντεο drone: haanity

Περισσότερα βίντεο: facebook.com/haanity

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα